Gigi Becali: „Rapid nu poate juca pe Arena Națională, o să vedeți!”

Gigi Becali George Copos prosport

Gigi Becali (63 de ani) le dă vești proaste fanilor giuleșteni. Patronul FCSB-ului a anunțat că Rapidul nu-și va putea susține jocurile de pe teren propriu pe Arena Națională. Daniel Niculae, președintele Rapidului, a anunțat că giuleștenii vor disputa meciurile de pe teren propriu pe Arena Națională, la fel ca FCSB. Gigi Becali a explicat însă de ce, din punctul său de vedere, nou-promovata nu poate juca pe cel mai mare stadion al țării.

Gigi Becali: „Rapidul nu poate să joace pe Arena Națională”

Patronul FCSB-ului susține că rivala din Giulești a depus cerere să joace la Mioveni până când stadionul de lângă podul Grant va fi gata. Astfel, tragerea la sorți pentru țintarul Ligii 1 a luat în considerare acest lucru. În cazul în care Rapidul voia să joace pe Arena Națională, tragerea s-ar fi desfășurat altfel.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Rapidul nu poate să joace pe Arena Națională, ei au depus cerere să joace la Mioveni. Când s-au făcut urnele pentru campionat, ei au fost trecuți cu stadionul Mioveni. Ei trebuie să joace pe stadionul pe care l-au propus. Dacă treceau Arena Națională, se făcea altfel tragerea la sorți. Rapid nu poate să joace pe Arena Națională, o să vedeți, a declarat Gigi Becali, la emisiunea Liga Digisport.

Regulamentul nu-i dă dreptate lui Becali!

Cu toate acestea, niciun articol de lege nu stipulează că două formații nu pot găzdui meciurile dintr-o anumită etapă, pe același stadion. Cel mai bun exemplu este dat de Gaz Metan și Hermannstadt, care au împărțit stadionul din Mediaș, sezonul precedent. Rapid are posibilitatea să anunțe schimbarea stadionului pe care își desfășoară jocurile de acasă cu 10 zile înainte de fluierul de start. În plus, doar în etapele cu numărul 10, 12 și 14 FCSB și Rapid sunt programate să evolueze ambele pe teren propriu. Rămâi pe 1923.ro, site-ul tău preferat, pentru detalii!

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0. Daniel Niculae: "Așa suntem noi, rapidiștii!"

Sursa: digisport.ro

2 Comments

  1. Armata si-a pus preturile de intrare la meciuri. Dar stau și mă întreb cine se duce să vadă o echipă anonimă. Aștept să văd cum v-a arăta Ghencea cu spectatorii armatei și cum v-a arăta Arena Națională cu adevărații spectatori stelisti.😜

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.