E sigur! Becali: „Dragoș Grigore va semna cu Rapid!”

Dragoș Grigore România

Dragoș Grigore va semna! După promovarea Rapidului, lucrurile au rămas nemişcate o perioadă, iar suporterii începuseră să se teamă că urcarea echipei în Liga 1, după şase ani de pribegie, nu va putea fi susţinută financiar de cei doi acţionari, Victor Angelescu şi APS Holding. După reunirea echipei, însă, au început să apară şi veştile bune pentru fani. Au fost transferaţi Albu şi Belu-Iordache, echipa va avea Nike drept sponsor tehnic, iar Dragoș Grigore (34 de ani) şi Junior Morais (34 de ani) sunt pe punctul de a semna şi ei cu echipa din Grant.

Victor Becali confirmă că Dragoş Grigore va semna cu Rapid

Victor Becali, unul dintre apropiaţii lui Dragoş Grigore şi fostul său manager până când instanţa i-a ridicat licenţa, a confirmat că fostul jucător al lui Dinamo va semna cu Rapid. Grigore lucrează acum cu agentul Dragoş Sârbu, cel care a preluat firma şi toţi jucătorii care mai aveau contract cu fraţii Becali după „trădarea” lui  Pietro Chiodi. Fundaşul din apărarea cu care România s-a calificat la EURO 2016 cu cele mai puţine goluri primite, mai avea un an de contract cu Ludogorets, dar s-a ajuns la o reziliere amiabilă.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Da, Dragoş Grigore va semna cu Rapid. Şi-a rezolvat problema cu Ludogorets, unde mai avea un an de contract. Eu spun că se duce şi Rapid face o alegere bună. O echipă de tradiţie, o echipă cu o galerie frumoasă şi acolo cu Dragoş Grigore, cu experienţa lui, văd şi ce jucători a mai adus conducerea… Ar fi un lucru extraordinar pentru fotbalul românesc. Adică o echipă de tradiţie, o echipă… Rapidul are pata ei de culoare în campionat…”

„În derby-urile astea cu FCSB, chiar şi cu Dinamo în condiţiile actuale, cu CFR, cu Universitatea Craiova, cu un stadion nou. Oameni se vor duce într-un număr mai mare fiind şi un stadion nou pentru că este o mare problemă şi asta cu stadioanele. Pe Dinamo nu te mai duci pentru că nu ai ce să vezi. Nu vezi, practic. Din tribună nu vezi până acolo (n.r. pe teren). Când vor fi funcţionale aceste stadioane părerea mea că şi oamenii vor fi mai mulţi pe stadion„, a explicat Victor Becali într-un interviu în exclusivitate pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI  Mărturie senzațională a unui rapidist: "Am semnat la prânz, am intrat la pauză"

1 Comment

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.