Ne cerem scuze la domn fotbalist Stefan Ashkovski, e prea prețios

Stefan Ashkovski, transfer Rapid

Unul dintre jucătorii pe care Rapid i-a dorit foarte mult este mijlocașul ofensiv dreapta Stefan Ashkovski (29 de ani). Giuleștenii i-au oferit 5.000 de euro pe lună și niciun ban la semnătură, deși este jucător liber de contract, doar că acesta a refuzat oferta și chiar s-a amuzat, mărturisind apropiaților: ”Dacă știam de la început, nici nu mai vorbeam cu ei. Păi eu am avut la Botoșani 6.500 de euro salariu. Cum să accept să vin la un club de tradiție din București pe mai puțini bani?”, a spus Ashkovski, conform surselor ProSport.

Ashkovski e bun, dar nu-l vede nici Macedonia de Nord

Bun, deci astea au fost declarațiile „apropiaților”. Adică, pentru cineva din presă, care știe, ale fotbalistului sau ale impresarilor lui. Că doar nu vorbea nimeni cu mătușa din Skopje. Până aici totul OK. Doar că povestea e reală și noi știm asta, fiindcă Ashkovski a semnat cu Sepsi pe 7.500 euro lunar sau așa. Însă Victor Angelescu are dreptate. Pentru că băiatul ăsta este un nimeni absolut în lumea fotbalului. Cu toate că este eligibil pentru marea națională a Macedoniei de Nord, are numai patru selecții. La 29 de anișori, tânără speranță. Un fotbalist sub Vasile Mogoș, dac-ați auzit, ca nivel. Dar el voia 10.000 euro pe lună.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Așteptăm să vedem ce performanță face cu Sepsi

Ăsta e fotbalul pe care îl privim. Așteptăm să vedem cum domn’ mare fotbalist Ahskovski va fi pus pe liber și de la Sfântu Gheorghe, așa cum l-a pus Botoșaniul care a și declarat, prin vocea patronului, că nu făcea banii. Angelescu a ciulit urechile și a știut ce trebuie făcut. Că altfel aducea un Daniel Benzar mai scump și mai bătrân… Ashkovski are o carieră de 1.800 euro pe lună, cazare în garsonieră și două mese pe zi.

CITEȘTE ȘI  La Pitești chiar se consumă chestii interesante: de ce n-are Rapid voie să joace în violet! :)))

4 Comments

  1. Nu merita nici atât, asta spunem și noi. Adică dacă-ți venea om de bază de la Botoșani și ziceau ăia, bă, nu mai avem 6.500 să-i dăm, deși vedeți ce cifre are, atunci era una. Dar clubul la care ai jucat îți dă un șut în cur și tu vrei mai mulți bani? Cum vine asta? Ați înțeles bine.

  2. Nu, boss, articolele astea sunt scrise pentru oameni cu creier, care pricep ce e în jurul lor, nu pentru fripturiști. El e bun, dar pe o anumită sumă. Adică, uite, tu vrei să angajezi un electrician, exemplar omul. Dar, na, lucrarea pe care trebuie să ți-o facă, valorează 2500 lei, că tu nu ești ultimul bou să nu știi piața. Ei, și vine marțafoiul și-ți cere 4200 lei. Păi ce faci, îi dai sau îi dai un șut în fund, metaforic vorbind? Trebuia să-i dea Angelescu 8.000 euro pe lună lui Ashkovski care a fost dat afară cu jet de la marele FC Botoșani, oraș unde salariul mediu e mai mic decât salariul minim național.

  3. Daca nu este bun de ce ati vrut sa l luati?Jucatorul este liber sa mearga unde vrea el.Cu articole de genul asta atrageti antipatie.

  4. Totdeauna nulitățile, mediocrii au mari pretenții. Da, într-adevăr, la Botoșani avea salariul mai mare, dar ce făcea pentru el?, finanțatorul spune că nu-i merită, de unde atâtea pretenții? Poate-i spune cineva ce valoare are și să coboare cu picioarele pe pământ, bine d-le Angelescu, dar pe cei 5000 îi merită?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.