A facut senzatie la EURO, iar acum este aproape sa semneze cu RAPID

Pe langa negocierile cu Dragos Grigore de care v-am anuntat ieri, Prosport scrie ca Rapid negociaza in aceste zile si cu Adrian Petre. Atacant care a jucat la EURO 2019 U21.

Acesta este liber de contract dupa despartirea de UTA, iar Rapid poate fi o veritabila rampa de relansare a unei cariere care in acest moment se afla in impas.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Cinci goluri a marcat Adrian Petre pentru nationala U21 a Romaniei, in 15 meciuri. Acesta a inscris si la Campionatul European din 2019, in poarta Croatiei, in meciul castigat de ”tricolorii” mici cu 4-1.

600.000 de euro este cota de piata a lui Adrian Petre, potrivit Transfermarkt.

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif, primul om datorită căruia Rapid este unde nimeni nu mai spera

10 COMENTARII

  1. Rapid are deja un atacant care nu inscrie goluri de ani de zile, Alex Ionita I. de ce ar avea nevoie de doi atacanti care nu inscriu goluri de ani de zile? Chiar Angelesu are bani de aruncat? Mai bine aduceti un U20 din ligiile inferioare, decit cei doi refuzati de peste tot. Cine a zvazut meciurile lui Adi Petre la telvizor a realizat imediat de ce este dat afara de peste tot: a incetat sa incerce sa inscrie, nici el numai crede ca poate sa dea gol

  2. Se creaza o noua echipa cea a refuzatiilor, deseuri si rebuturi de care au scapat alte echipe aterizeaza la Rapid. E clar ca Iosif nu este antrenor, dar Daniel Niculae a fost fotbalist, s-a plimbat prin Europa pe la echipe mari ar trebui sa ajute intr-un mod inteligent. Petre a fost pe la trei cluburi in ultimii 2 ani si a inscris 3 goluri. Daca inscrie 2 goluri in urmatorul an o sa fie progres. Mai este acolo si Ionita I are a reusit un gol in tot anul

  3. Cu încurajarea galeriei poate deveni un atacant de națională. Trebuie încercat. Nu se știe niciodată de unde poate sări iepurele.

LĂSAȚI UN MESAJ