VIDEO | Victor Angelescu a spus o vorbă mare: „Trebuie să învățăm să ne bucurăm!”

Tudorache Nicolescu Angelescu
Tudorache Nicolescu Angelescu

Declarația lui Victor Angelescu e veche, după meciul cu FCU Craiova, 1-3, la finalul căruia s-a promovat oficial. „Nu ne gândim la strategie, o săptămână bem! Trebuie să învățăm să ne bucurăm!”, sunt vorbele acționarului majoritar de la Rapid care se leagă perfect cu ce am spus noi de atâtea ori, că noi, rapidiștii, mai ales, n-am știut să ne bucurăm calumea niciodată. Și așa e. Omul ăsta a oferit o declarație de care unii au râs. Amar sau nu. Dar are dreptate! Să nu aveți senzația că nu se lucrează la transferuri! Ideea e alta. Victor Angelescu vrea să schimbe o mentalitate. Ceea ce e fabulos!

Vor veni și transferurile!

Transferurile oricum se fac pe ultima sută de metri. Pentru că se negociază. Pentru că nu ai prioritate. Noi trebuie să ne bucurăm. Mult! Pentru că așa e necesar. Va urma un sezon minunat în Liga 1, stați liniștiți! Nu ne gândim la trofee, nu suntem absurzi. Însă noi credem în play-off. Și credem pentru că ne bazăm pe ceva. Așa cum am crezut în play-off acum și în promovare. Veți vedea! Deocamdată, cum zice Victor Angelescu, în video-ul de mai jos, să ne bucurăm! Nu neapărat să bem, că a trecut săptămâna! :)))

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

VIDEO cu declarațiile lui Victor Angelescu

CITEȘTE ȘI  SONDAJ | Care e starea ta de spirit?

1 COMENTARIU

  1. fara Victor Angelescu rapidul era precum progresul. noi ii dorim sa fie sanatos si cam ce si-a propus sa se si realizeze. Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ