Rapid

INFO | Dublă de foc în patru zile pentru FC Rapid 1923. Program de promovare

FC Rapid 1923 a pierdut lamentabil la Călărași, dar chiar și așa rămâne, cu trei etape înainte de final, pe locul 2, promovabil direct. La trei lungimi de următoarea, Mioveni. Partea bună e că urmează două meciuri considerate pe propriul teren. Înaintea ultimei etape, care se va juca cu echipa argeșeană. Așadar, în doar patru zile, vișiniii vor avea meciurile la Buftea, după următorul program:

 • ASU Poli Timișoara, joi, 13 mai, ora 20:30
 • FC U Craiova, luni, 17 mai, ora 21:00

Victoriile sunt absolut obligatorii!

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

 1. Nu fii necioplit, Octavian. La cum am jucat in ultimele meciuri, si eu am simtit ca si ea. Doar ca-ncerc s-o iau rational si sa sper. Ne-am facut prea multe iluzii dupa 2-3 meciuri foarte bune si acum suferim, e normal sa fim pesimisti uneori cand simtim cum ne sunt zdrobite sperantele in fata noastra. Incerc sa nu-mi mai fac prea multe sperante, altfel o iau razna. Dar de inteles pe Luiza o inteleg, asta e clar. Si cred ca asta incearca si ea, sa nu-si mai faca prea multe iluzii pentru ca se poate intampla chiar orice in acest moment.

 2. Draga Luiza, daca esti atat de atotstiutoare de ce nu joci la pariuri ca sa te pricoposesti? Ar fi ceva mult mai util decat sa bocesti si sa cobesti pe acest site. Poti chiar sa dai cu anticipatie un anunt mortuar prin ziare. Ce rost are sa ne mai uitam la meciuri cand rezultatele le cam stim din profetiile tale de Casandra…

 3. Luiza nu e prapastioasa, ea deja e la fundul prapastiei, ne face cu mana! :))

  D.p. meu d.v. orice e posibil, avem sanse de 50-50 in orice meci la ce se intampla acum. Ca la loterie, doar ca avem 3p in plus fata de locul 3 deci o sansa-n plus la promovare fata de altii.

 4. Nu batem nici timisoara nici craiova o sa vedeti, eu zic ca suntem echipa de locul 4,nu avem noroc de fiecare data!

 5. eu zic sa nu fim asa de prapastiosi. multi uita ca fotbalul actual din romania n-are nicun fel de reper.

 6. Vai bine-ar fi sa batem Timisoara si vai greu va fi, astia au moral si chef de fotbal, sa nu mai vorbim de revansa unde se vor fi simtit ca le-am furat toate punctele desi n-am jucat nimic la ei acasa, si nu prea poti sa-i acuzi.

  Cat despre Craiova, sper sa bata etapa asta si sa vina la noi deja promovati, cu puncte avans. Ca numa cand aveau puncte avans n-am putut sa jucam si noi cu ei.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.