Rapid

SPECIAL | Încă o șansă mare la promovare pentru FC Rapid 1923

În cazul în care bătea la Călărași, echipa lui Mihai Iosif, FC Rapid 1923, se putea distanța acum la opt puncte de Mioveni și, în fapt, promova matematic. După ce argeșenii au făcut doar egal acasă cu Călărași, și ăla la mare limită. Sigur, pentru cele opt puncte, era necesar ca FC Rapid 1923 să bată și ASU Poli Timișoara. Meci care se joacă tocmai azi. Chiar și cu înfrângerea rușinoasă de la Călărași, rapidiștii se pot duce la cinci puncte de CS Mioveni dacă îl bat pe Dan Alexa și ai lui. Ar fi vis, cu două etape înainte de final și, aproape sigur cu Craiova promovată matematic la finalul zilei.

Promovează FC Rapid 1923 matematic pe 17 mai?

Pentru că FC U Craiova este următorul adversar și, dacă promovată va fi la întâlnirea directă cu FC Rapid 1923 șansele ca oltenii să fie distrași sunt mari și, în consecință, FC Rapid 1923 poate promova direct la rândul ei, matematic, luni, pe 17 mai. Acum rămâne de văzut. Tot ce contează e meciul cu Timișoara. Pe care băieții trebuie să-l joace relaxați – nu foarte relaxați, fiindcă orice s-a întâmpla, vor avea minimum două puncte avans față de locul 3. Sigur, nu ar fi prea frumos, dar la ce fotbal joacă și restul e un mare avantaj. Acum, noi așteptăm victoria. Care credem că va veni!

Hai că stadionu-i aproape gata!

Din două motive: băieții au câștigat numai patru meciuri, deci sunt cu mult sub pronosticul nostru de șapte victorii din play-off. Și apoi, după prestația jenantă de la începutul reprizei a doua de la Călărași, doar trei puncte cu Timișoara pot readuce totul pe linia de plutire. Băieți, nu uitați! Stadionul e aproape gata, rapidiștii au nevoie și de o echipă pe măsura lui. Iar ieri, Dunărea Călărași și-a făcut iar treaba. Mioveni nu are voie să vă pericliteze existența!

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. o victorie azi ar rezlova problema promovarii cu o etapa inainte de final, intrucat etapa viitoare, mioveni la poli ,in nota lui, mai mult de un egal nu poate obtine asa ca HAI RAPIDULETU!

  2. Am fost pe stadionul Giulesti, prima dată, în 1957. Aveam 5 ani. Ma aduceau le stadion fratii lui mama. Rapidisti convinși. La acea varsta nu am inteles multe. Dar nici nu eram străin de fenomen. Tata era ceferisti și când începea să vorbească de Rapid parca vorbea despre icoana. El mă lua în fiecare duminică la stadionul CFR -ului din Rosiorj de Vede.
    De atunci au trecut mulți ani cu bucurii și insatisfacții. As vrea sa merg pe NOUL GIULESTI, să mă bucur de spectacolul din tribune dar mai ales de victoriile echipei. Cel mai mult însă as vrea sa sărbătoresc victoria și obținerea unui nou titlu petrecînd o noapte întreagă pe NOUL Pod Grant, asa cum am fact-o în 1967 când m-am întors de la Ploiești pe jos. Primul pas însă trebuie să fie promovarea în Liga I. Eu cred ca se poate. Meciurile cu Timișoara și Craiova sunt decisive. Presiunea pe jucători și ce de pe statul echipei trebuie lăsată la vestiar iar pe teren trebuie să arătăm voința și determinare. Hai băieți. Se poate. Toată suflarea rapidisti vă susține din inima.
    FORTA RAPID !!!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.