FC Rapid 1923 – FK Miercurea Ciuc 2-0. Horațiu Moldovan, omul meciului!

FC Rapid 1923 Mioveni 1
FC Rapid 1923 Mioveni 1

Apasa pe luna in care te-ai nascut! Ti-am pregatit ceva special IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE | OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Misiune îndeplinită! FC Rapid 1923 mai ia trei puncte și se desprinde la patru lungimi față de locul 3, ocupat de CS Mioveni și la șapte de Dunărea Călărași. Spre deosebire de partida cu argeșenii însă, vișiniii n-au mai controlat jocul, cu toate că s-au impus aparent clar. Golurile au fost după faze lucrate frumos, dar ocaziile oaspeților au fost mari și multe. De data aceasta trebuie dat Cezarului ce-i al Cezarului, mai corect Horațiului, cel din poartă. Care a avut cel puțin cinci intervenții excelente la ocaziile adversarilor.

Moldovan, omul meciului, dar și el joacă tot la FC Rapid 1923

Echipa lui Mihai Iosif n-a jucat rău, dar nici la nivelul meciului cu CS Mioveni. Asta și pentru că FK Miercurea Ciuc, după ce ne-am uitat la toate meciurile directe, e de departe cea mai bună echipă după FC Rapid 1923 din liga a doua. Până la urmă însă, cel puțin noi preferăm trei puncte decât un joc frumos și încheiat cu egal. Iar „specialiștilor” care condamnă orice joc le transmitem că iar e ca noi și că băieții merg ceas spre Liga 1. Și vor promova. Pentru că, chiar și cu Moldovan cel mai bun, să nu uite lumea că și el face parte din echipă.

Hristos a Înviat! Paște fericit vor avea toți rapidiștii!

CITEȘTE ȘI  INFO | Dublă de foc în patru zile pentru FC Rapid 1923. Program de promovare

4 COMENTARII

 1. Eh, controlat meciul cu Mioveniul.
  Prima repriza doar, ca a 2-a ne-au controlat ei!

  „Asta și pentru că FK Miercurea Ciuc, după ce ne-am uitat la toate meciurile directe, e de departe cea mai bună echipă după FC Rapid 1923 din liga a doua.” =)) Buna asta, urmatoarea! Suntem noi penibil de slabi, mai! Craiova s-a temut de noi dupa ce-a ramas cu om mai putin, daca aveau vointa ungurilor, ne dadeau 5 (IAAAAAAR), ca au mult mai multa calitate la finalizare, bine ca n-au avut vointa.

  Sper Craiova sa bata tot si sa vina cu juniorii la noi promovati fiind, altfel nu vad cum putem sa-i batem si daca joaca ei la bascalie.

 2. dupa cate stiu si portarul face parte din echipa si cu atat mai mult cu cat apara foarte bine. FELICITARI MOLDOVAN! nu inteleg pe unii care se tot lamenteaza si atunci cand castigam. dar oare era mai bine sa fi jucat splendit si sa luam bataie.

 3. HRISTOS A ÎNVIAT !
  Sărbători Pascale cu binecuvântări cerești pentru toți rapidiștii !
  Rapidul va promova !!!

 4. Eu ma consider unul dintre “specialiștii” la care se făcea referire! Rapid sa promoveze? Asta îmi doresc cel mai mult!!! Dar nu pot sa nu ma îngrijorez când văd ca am luat trei puncte astăzi cu un noroc teribil. Iar dacă Rapidul e cea mai buna echipa din acest Play-off de ce ne-au luat-o oltenii in fata? De ce n-am avut nici măcar o faza de poarta cu ei când am jucat vreo 30 min cu un om in plus? Nu vreau sa fiu considerat vreun cobe, eu doar relatez ce văd pe teren. Dar mai bine sa lăsam asta! Paste fericit tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ