Daniel NiculaeRapid

INFO | Daniel Niculae a confirmat: „E pe listă, ne întâlnim vineri”

”Ne dorim, avem o listă mare, trebuie să ne și permitem, nu avem buget comparabil cu echipele de frunte din liga 1. Nu pot să dau nume, nu e corect pentru că sunt unii încă sub contract, alții așteaptă rezilierea, avem nevoie de foarte mulți jucători. Dar Ashkovski de la Botoșani figurează pe listă, avem o întâlnire vineri. Le-am explicat tuturor, și celor care rămân și celor care pleacă, că e diferență mare între Liga 2 și Liga 1. O echipă nu se construiește peste noapte, ne trebuie jucători cu experiență care să le explice celorlalți ce înseamnă Liga 1”, a declarat Daniel Niculae.

Daniel Niculae își pune baza în Goge

Rapid s-a despărțit de un jucător, mijlocașul Marian Drăghiceanu, dar i-a prelungit contractul lui Petre Goge, cel mai vechi jucător din lot.

”Goge merită cu prisosință, a jucat din liga 4, pe toate posturile posibile, s-a sacrificat, e un tip corect, va juca și în Liga 1, sunt convins”, a precizat Daniel Niculae.

Stefan Ashkovski, dorit în Giulești

Cu obiective mari în sezonul viitor din Liga 1, Rapid încearcă din timp să-și asigure un lot competitiv, iar pe lista formației lui Mihai Iosif ar fi unul dintre cei mai valoroși jucători de la FC Botoșani.

Stefan Ashkovski (29 de ani) e dorit în Giulești și ar solicita un salariu de aproximativ 7.000 de euro lunar.

Jucătorul din Macedonia de Nord are 29 de ani și a strâns trei selecții la prima reprezentativă. Mai are contract cu trupa lui Valeriu Iftime doar până pe 30 iunie și e cotat la 350.000 de euro. A început fotbalul în Skopje, a mai jucat și la Partizan Belgrad, iar la FC Botoșani a ajuns în 2019, după ce evoluase la Slavia Sofia.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Slavia Sofia, Botoșani, Rapid… Și n-are decât vreo 30 de ani 🤔

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.