Rapid

Cine e pe primul loc?! Cine e pe primul loc?! FC Rapid 1923, noul lider!

1-0 la Miercurea Ciuc. O victorie anticipată de noi pentru FC Rapid 1923, chiar dacă obținută cu greu. Asta în condițiile în care pe lângă golul lui Adi Bălan, rapidiștii ar fi putut marca măcar de alte trei ori. Ciucanii? Mai nimic! Însă ultimele 20 de minute au fost un coșmar. În bunul stil românesc, și băieții lui Iosif s-au băgat cu curu-n poartă, în loc să dea și al doilea gol. În alte ocazii a ieșit nașpa. De data asta, a fost bine. Din fericire! Când conta mai mult, FC Rapid 1923 a bătut. Nu oriunde. Ci pe unul dintre cele mai dificile terenuri! Mai ales că începutul, primele patru meciuri, vor fi cu trei deplasări. Una s-a dus. Urmează Craiova și Timișoara.

FC Rapid 1923 este pe primul loc la golaveraj

Și, apropo de olteni! Giuleștenii i-au egalat la puncte, dar i-au și depășit. Punctele din sezonul regular au rămas intacte, dar golaverajul s-a… „clasat”. Așadar, rapidiștii sunt lideri la golaveraj. Deocamdată. Urmează Dunărea Călărași. E suficient 1-0 și acolo, nu mai trebuie 4-0 și cele două deplasări lungi vor fi mult mai liniștite. Numai că am vrea să vedem altfel finalul cu Dunărea. Nu de alta, dar tactica apărării în propriul careu a mai adus, în trecut, goluri dureroase în prelungiri. N-avem nevoie de așa ceva! Suntem convinși că nici Mihai Iosif nu vrea asta, dar băieții trebuie să înțeleagă că, de pildă, ocazii ca a lui Hlistei nu trebuie ratate.

Sefer, forță nucleară la mijloc!

Acum suntem curioși ce mai zic specialiștii care nici măcar nu știu câți fotbaliști are o echipă. Că nu știu. Însă sunt buni! Că ne distrăm cu ei, maximum! Ah, și să remarcăm cât de mult a pus osul Sefer! Păi el a creat faza lui Hlistei și a fost la un pas să mai facă una. Adăugăm asta că pe el nu l-am iertat vreodată când a fost petardă. Ei bine, am îndrăzni să spunem că a fost, de data asta, cam cel mai bun. La mijloc! Așa că, se poate! Așteptăm din ce în ce mai multe astfel de bucurii. Am zis MĂCAR șapte victorii. Prima a venit!

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Inca ceva, daca intr-adevar un 1-0 ar fi excelent, de data asta un 4-0 ar conta mult mai mult ca data trecuta cand putea fi 1-0 si tot acolo eram. Acum criteriul de departajare este golaverajul, deci in meciurile unde putem, mai ales pe teren propriu, trebuie sa dam cate goluri se poate, evident si pentru a scapa de emotiile de final, dar si pentru clasament in caz de egalitate de puncte.

  2. Nu-i desconsidera pe unguri c-au avut 2 ocazii singur cu portaru prin chelu ala, noroc ca avem portar si noi pentru prima data de la faliment incoace! Bravo lui Moldovan!

    Da, S.F.r are 2 meciuri grozave la rand, e unul din pilonii echipei acum! Asa pare, sper sa si fie, nu doar sa para! 😉

  3. Subscriu. Sefer a jucat magistral si a aratat ca are valoare. Goge a jucat foarte bine, nu mai zic de Dandea si Moldovan. In general si ceilalti au aratat ca vor, mai putin Hlistei care a fost cam din alt film. Una peste alta o victorie si 3 puncte mari. Bravo baieti, dar sa nu vo luati in cap prea devreme. Mihai Iosif sa-i aduca repede cu picioarele pe pamant, ca mai e de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.