Daniel NiculaeRapid

Daniel Niculae a explicat ce se va întâmpla cu Burcă și Nicolescu

Daniel Niculae, noul președinte al FC Rapid 1923, a dezvăluit ce se va întâmpla cu Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu după revenirea sa în Giulești. Fostul atacant a fost în conflict cu cei doi în precedenta sa ”aventură” la FC Rapid 1923. Ovidiu Burcă, cel care antrenează în prezent echipa secundă a giuleștenilor, va pleca la finalul sezonului.

Ovidiu Burcă va pleca. Daniel Niculae: ”Cred că ne vom despărți”

„Nu știu, chiar nu știu (n.r. – ce face). Probabil este la antrenament cu echipa secundă. Este clar, voi avea o discuție și cu Ovidiu. Mai sunt câteva etape și se va încheia campionatul la Liga 3, va rămâne până la finalul campionatului și, după, cred că ne vom despărți”, a spus Niculae, la Liga Digi Sport. Cât despre Andrei Nicolescu, președintele Rapidului nu a vrut să ofere un răspuns clar: „Cred că cel mai bine ar fi să îl întrebați pe Victor (n.r. – Victor Angelescu, acționarul FC Rapid 1923)”, a mai spus oficialul giuleștean.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Hmm ! Ce sa spui? Pana acuma, dupa o saptamana, pleaca ai vostri, vin ai nostri. Subscriu la ce a spus Sichitiu. Sa aduca langa el, oameni cu carte si nu rapidisti neaparat. Am mai scris ca Rapidul a avut cele mai bune rezultate cu conducatori, antrenori si jucatori care nu aveau un trecut rapidist. Pana la urma valoarea aduce performante si nu declaratiile de dragoste. Sper sa nu inceapa razboiul la varf, ca astfel Daniel ar face rau echipei inca o data, dupa ce impreuna cu altii au cerut falimentul marelui Rapid. Sau n-a fost asa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.