S-a stins fostul impresar Dumitru Tudor din cauza COVID-19

prosport

Dumitru Tudor, fostul impresar, cunoscut „Ciorbă”, a murit, joi, la vârsta de 66 de ani. Tudor, unul dintre cei mai vechi impresari din fotbalul românesc, era internat în spital de la data de 9 martie, când a fost diagnosticat cu COVID-19. La două săptămâni distanță, Dumitru Tudor a decedat la spitalul Sfântul Pantelimon, din București, anunță ProSport, care scrie că fostul om de fotbal avea plămânii afectați în proporție de 70%.

Mesaj emoționant al lui Dumitru Tudor în urmă cu două săptămâni

„După un an în care credeam că am scăpat de COVID, nenorocitul de carcalac m-a lovit. Să dea Dumnezeu să scap cât mai repede”, era mesajul postat de Tudor pe Facebook, după ce a aflat că a fost depistat cu COVID-19.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

dumitru tudor
Dumitru Tudor, poza pe care a pus-o pe Facebook pe 11 martie

Tudor a fost printre primii impresari români, după Revoluție. Acesta a fost jucător la echipe precum Rapid, Sportul, Delta Tulcea sau Progresul. După retragere și în paralel cu cariera de agent, „Ciorbă” a fost conducător și investitor la cluburi ca Autobuzul București, redenumită ulterior Rocar, și Rapid. Anul trecut, în luna septembrie, familia Tudor a trecut printr-un alt moment foarte dificil. Mirela, fiica impresarului, a decedat în Franța, mai scrie sursa citată.

Dumnezeu să îl ierte!

Sursa: digisport.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.