EXCLUSIV / Interviu cu Dumitru Tudor

dumitru tudor
Dumitru Tudor face noi anunţuri

Dumitru Tudor a vorbit despre tot ce se întâmplă la Rapid. Învestit preşedinte al consiliului director acum două săptămâni şi anunţat investitor principal la club, impresarul a ţinut să facă lumină în ceea ce priveşte unele controverse apărute în ultimul timp. Concluziile le trageţi voi din râdurile interviului de mai jos. Unul acordat în exclusivitate pentru 1923.ro.

Domnule Tudor, care este planul?

În primul rând vreau să subliniez iar că eu sunt rapidist vechi, toată familia mea ţine cu Rapid. Am fost şi în anii ’80 la Rapid! Am venit la club şi când a venit prima dată Copos. Pe mine mă interesează să facem ceva la această echipă! Ştiu foarte bine că fanii sunt divizaţi, separaţi. Cunosc perfect toată situaţia. Am ajutat de nenumărate ori clubul înainte, iar acum nu îmi propun altceva decât să ajutăm la renaşterea Rapidului.

Concret…

Păi, concret, în primul rând mi-am asumat o investiţie. Mă voi ocupa de partea financiară. Cu obiectiv clar promovarea! În cazul în care nu reuşim să mergem în liga a 3-a, atunci eu mă retrag şi îmi asum toată investiţia ca fiind pierdută. Am comandat deja echipamente şi mingi. Urmează un cantonament între 15 şi 25 august, dar momentan locaţia nu este stabilită. Avem de ales între România şi Bulgaria, în funcţie de posibilităţile de meciuri pe care le avem, că asta mă interesează.

Dumitru Tudor şi poziţia sa vizavi de proiectul Primăriei

Se pare că Primăria a aranjat să închirieze bunurile de patrimoniu de la SC FC Rapid SA. Sigur, totul trebuie să treacă în Consiliu. Dar există posibilitatea să avem două echipe Rapid, cel puţin până la soluţionarea litigiilor… Cum vedeţi acest lucru?

Nu mă pricep foarte bine la aceste detalii, aşa că voi fi mai rezervat în declaraţii. Ţin să precizez că am fost foarte indignat de ceea ce a declarat domnul primar Dan Tudorache despre mine. Eu nu mi-am negociat vreo functie, ci pur şi simplu i-am explicat că este normal să fac parte din conducere. De ce? În primul rând pentru că am mult mai multă experienţă în domeniu decât mulţi care ar fi acolo. Plus că eu am venit la Rapid ca să ajut la renaşterea acestui brand! Vreau să fac parte din proiect, normal. Nu am cerut salariu, nu vreau bani. Vreau numai să îmi folosesc experienţa.

Bine, dar…

Aşa şi cu Manoliu, legat de ce au vorbit cei de la Primărie. Este normală acea hârtie pe care ei au trimis-o? Horia Manoliu are acte pe AFC Rapid. Cum le-a dobândit, cum a primit clubul, este treaba lui. Dar are acte! Nu a cerut vreo sumă de bani, ci pur şi simplu a solicitat Primăriei o hârtie, o propunere, ceva concret. Şi s-a întâmplat ce ştiţi… Acum eu nu ştiu cum va începe Primăria acest proiect… Cu Mişcarea? Păi ăla are vreo legătură cu Rapid?! Vedem ce va fi. Cert este că noi nu puteam sta şi aştepta după Primărie. Noi trebuie să fim siguri că Rapid merge mai departe pe linie fotbalistică!

Derby-ul cu csa steaua, nepreţuit. Urmează transferuri

Cu alte cuvinte, există un singur obiectiv clar: promovarea!

Da, bineînţeles. Iar plăcerea mea personală ar fi să jucăm cu csa steaua în aceeaşi serie. Să ne batem cu ei, chiar dacă vor avea buget de 600 de miliarde de dolari, iar noi de 100 de dolari. Vreau să îi batem şi aici! Trebuie să vedem Rapid mare iar! Nu vedeţi? La reunirea csa steaua sau Universitatea Craiova ce a fost? Sau cum e la Petrolul Ploieşti? Numai la noi numai ceartă şi cea mai mare parte dusă în mediul online şi atât. E timpul pentru fapte. Chiar sâmbătă vom avea o primă şedinţă şi cu jucătorii, să ne cunoaştem.

Urmează transferuri?

Suntem în discuţii cu mai mulţi fotbalişti. Vreau să aducem şi nume grele, ce au evoluat în trecut la Rapid, dar şi oameni cu experienţă în eşaloanele inferioare. Fotbalişti care au meciuri în liga a doua şi care ne-ar putea ajuta enorm. Sperăm să finalizăm cât mai repede discuţiile cu măcar o parte dintre ei pentru a putea da drumul la treabă aşa cum ne dorim cu toţii.

5 COMENTARII

 1. Acest tigan interlop, cu tot felul de probleme judiciare și nu numai, își dă cu părerea. Așa au făcut și Cristescu&Zamfir și alt ecscroc, Valeriu Moraru. Unde a ajuns Rapid? În faliment! Despre ce vorbim?

 2. de ce nu ne spune dl tudor , in mod clar, ce buget poate asigura echipei „lui” in sezonul 2017-2018 ?
  stiti ce ? sa fie 2 echipe .vom vedea cine poate face , si ce?
  t 2 😮 gasca (nici aia prea mare) de paraziti !
  hai rapid !

 3. în vechime (dacă vreți până pe la 1967) fotbalul se facea cu sufletul.
  jucătorii erau emblematici, jucau câte 10 ani fără să schimbe echipa.
  întrebați orice rapidist echipa fanion care începea „Răducanu, Lupesu, Motroc, Dan, Greavu…” – le vine s-o spună mai la îndemână decât „Tatăl nostru”.
  a fost etapa frumoasă a sufletului sărac.
  azi nu mai e așa.
  azi banul guvernează, banul este stăpân.
  așa și cu d-l Tudor de la noi.
  indiferent de sentimentele și bunele intenții ale omului sărac, ale ăluia cu sufletul,dacă vine quatarezul sau tăvălugul puterii, te-a spulberat, te cumpără cu tot, cu chiloți, cu vitrină, cu iarbă, cu mama și cu tata.
  și îți ia și saitul din gură.
  c-o fi mai bine, c-o fi mai rău, astea-s vremurile în care trăim.

 4. Serios?…sa fim serioși,daca asta reprezintă Rapidul iar Rapidul vrea sa de identificare cu acest personaj penal….woooow.
  Eu nu va mai recunosc,nu mă simt rapidist cînd promovați asemenea specimene care sunt lipsiți de perspective reale,cu soluții…de ce nu spune…plătesc datoria afc-ului,el vrea sa fie la conducere….serios???el?cine ești tu?…in fine
  Repet…nimeni nu vine cu bani la Rapid…toți sunt pt interese personale…iar implicarea primăriei cu siguranță este unica soluție ACUM…pt renașterea echipei iar cu o conducere corecta , sponsori,etc…cu siguranță Rapid de poate autofinanța și chiar să aducă bani clubului dar și primariei.
  T2???niste paraziti.
  Hai Rapid!