Povești de senzație cu Șumudică expuse de un fost coleg!

Marius Şumudică pe vremea în care juca la Rapid
Marius Şumudică pe vremea în care juca la Rapid

Întâmplări memorabile cu Marius Șumudică, povestite chiar de un fost coleg! Zeno Bundea, fost jucător la Rapid, FC Național sau Craiova, a rememorat într-un interviu acordat Gazetei câteva momente semnificative ale unei cariere din care n-au lipsit sarea și piperul. Printre acestea, Zeno Bundea a povestit episodul când, din postura de jucător al Rapidului, a pierdut finala Cupei din 1999 în fața Stelei. Vezi mai jos două povești savuroase, ambele cu Marius Șumudică în prim-plan.

Șumudică nu voia să bată lovitura de la 11 metri cu steaua

„Am fost al patrulea executant în finala cu steaua, iar Pancu al doilea. Noi am ratat, iar trofeul l-a luat Steaua. La finalul celor 120 de minute, Lucescu anunțase alți jucători pentru seria de penalty-uri, dar o parte dintre cei experimentați au refuzat să tragă. S-au dat loviți „greii”! A căzut beleaua pe mine, pe Pancu și pe Iencsi dintre tineri, plus Șumudică. Șumi se cam codea și el: „Nea Mircea, eu nu vreau să trag, că mă omoară ăștia din galerie dacă ratez!”. Dar a bătut și a marcat, finalmente”, a declarat Zeno Bundea.

Șumi, omul cu glumele din vestiar

„Șumi era sarea și piperul vestiarului! Mereu pozitiv și zâmbăreț. Și „plângea” mereu dacă nu-l băga Lucescu! La ședințele tehnice, nea Mircea avea un mic dosar cu pregătirea partidei, plus echipa de start, peste care punea o coală albă, să n-o vedem noi înainte s-o anunțe. Dar Șumi, mai pe blat, trăgea cu ochiul sub foaie, iar dacă se vedea printre titulari intra în transă, serios, concentrat. Dacă vedea că e rezervă, o dădea direct pe poante, relaxat. Un tip cu o charismă formidabilă!”, a mai adăugat fostul mijlocaș de la Rapid, conform gsp.ro.

CITEȘTE ȘI  Cine e pe primul loc?! Cine e pe primul loc?! FC Rapid 1923, noul lider!

LĂSAȚI UN MESAJ