Rapid

Mihai Iosif este fix omul de care FC Rapid 1923 are nevoie acum și-ți spunem de ce

Nu am fost zgârciți cu cuvintele după ce Mihai Iosif a revenit ca principal. Pentru că noi îl cunoaștem. Nu mai contează licențele, că e interimar sau nu, că a lucrat cu Nicolae Grigore sau nu. Important e că el a luat banca, fără ezitare. Mihai Iosif este la Rapid dintotdeauna, indiferent despre ce entitate vorbim. El știe că dacă e vișiniu, dacă poartă numele Rapid, are o datorie sufletească, moștenită din tată în fiu. Pentru că Mihai Iosif e de sorginte vișinie, rapidistă, are funingine până în măduva oaselor. A antrenat copii, juniori, seniori și a făcut-o mereu cu bine. Cu grupa 2001 a cucerit trofee și la AFC Rapid și la Academia Rapid.

Mihai Iosif a răspuns cu prezent inclusiv în liga a 5-a

În 2016, Mihai Iosif a fost printre primii care a răspuns prezent când Horia Manoliu a vrut să facă totul ca acest mit, numit Rapid, să nu intre pe linie moarte. AFC Rapid, în liga a 5-a. Cu Bărbălău, Boian, Berechet, Ioniță, Stancu, Dovleac, Oprea, Costache, Ursescu sau Cocu. Și cu Mihai Iosif principal! Și doar nu vă gândiți că se gândea cineva la bani… Să fim serioși! Miță și-a suflecat mânecile și în liga a 5-a și a asigura continuitatea. În 2017 au mai apărut două echipe de Rapid. Mulți au înjurat, dar până la clarificarea chestiilor juridice noi ne bucurăm că sunt trei, decât să nu fie vreunul. Și dacă Manoliu și Iosif nu dădeau restart în 2016, acum scriam doar din amintiri.

Mihai Iosif a mai promovat o dată în Liga 1!

Da, Mihai Iosif care promova în Liga 1 în același 2016 fiind secund al lui Dan Alexa. Apoi, a trecut la Academia Rapid, actualul FC Rapid 1923. Juniori, echipa a doua, și în toamna lui 2020 a acceptat dificila misiune de a deveni interimar. Și nu a început bine. 0-3 cu Mioveni și 0-2 cu Petrolul, două catastrofe. Dar a perseverat. Au urmat 10 puncte din patru meciuri și a venit Grigore. Fiindcă Miță, ca interimar, nu putea sta mai mult de o lună conform regulamentului pe bancă. S-a îmbolnăvit și de COVID-19, așa că Grig a preluat echipa pentru meciul cu Timișoara, ultima etapă din 2020. Și a bătut cu 2-0. S-a spus, inclusiv Iosif a recunoscut că s-a sfătuit cu Grigore în alcătuirea echipei. Așa, și?

RAPIDISM absolut. Credem în el și în RAPID!

Degeaba faci asta dacă nu reușești să te impui. Asta a arătat Nicolae, din păcate. O echipă grozavă poate face oricine. Ideea e cum te simt jucătorii. Iar pe Mihai Iosif n-ai cum să-l simți altfel decât disperat după play-off, după promovare. Când jucătorii îl văd, îl simt, îl aud, n-au cum să nu simtă rapidist. Poate că Niculae, Pancu, Șumudică sau Săpunaru sunt nume mult mai mari decât Iosif. Însă noi avem imense dubii că vreunul are cum să fie RAPIDIST mai mare. Fiindcă Miță acolo e născut, acolo e crescut și acolo simte secundă de secundă. De aia noi am pariat pe prezența FC Rapid 1923 în play-off. În momentul în care Mihai Iosif a acceptat iar să preia cârma a făcut-o doar pentru că el crede în RAPID! Noi de ce nu am crede?

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Nu are acel discrus prietenos care-l face pe patron sa plece urechea, intr-adevar, nu are. Dar stie fotbal, si a dovedit-o a 2-a oara la rand in acelasi sezon. Important e nu cum stai cu vocabularul ci cum iti faci echipa sa joace, si aici e cel mai bun antrenor al Rapidului de la faliment incoace.

    Sa speram ca-i va iesi si cu Metaloglobus si va vea sansa lui sa antreneze echipa si intr-un moment bun, nu doar cand e in vrie de unde a scos-o a 2-a oara la rand, in doar cateva luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.