Liga nimănui. 11 echipe orbecăie să ajungă în play-off pentru promovare

FC Rapid 1923 Buzau 1
FC Rapid 1923 Buzau 1

Deja v-am prezentat o situație preliminară a clasamentului din liga a 2-a. Acum, după ce s-a jucat și ultimul meci al etapei, încă un chinuitor 0-0 între Chiajna și Craiova, observăm că primele 11 echipe sunt despărțite de numai șapte puncte! Ar mai fi și CSM Gloria Buzău, pe 12, dar ei au 22 de puncte și un meci mai mult, față de 24 a adversarilor din față. Plus că oricum n-au drept de promovare. Acum, poate vă închipuiți că echilibrul ăsta e dat de o combativitate ridicată. :))) Să gândești numai așa ceva, e clar că n-ai prea privit fotbalul românesc în ultimii 10 ani. Deci e imposibil.

FC U Craiova, singura neînvinsă din liga a 2-a

Nu există echipă de Doamne-ajută în liga a doua. Bine, nici în Liga 1, dar noi ne raportăm la ce ne interesează. Marea bilă albă este pentru FC U Craiova, că ei sunt neînvinși. Deși cu șapte egaluri, din 15 meciuri, majoritatea făcute în ultimele etape, nu mai prea seamănă nici ei a forță. Cu toate astea sunt, parcă, singurii care speră la play-off. În rest, o apă și un pământ. FC Rapid 1923 a jucat catastrofal cu Ripensia și Buzău, dar adversarele n-au fost mai presus. Deci se poate! Suporterii cred în victorie și ea trebuie să vină cu Miercurea Ciuc. Apoi, musai și la Slobozia, cu o echipă care nu contează.

Două victorii obligatorii pentru FC Rapid 1923

Două succese cu cele două, printr-un joc probabil al rezultatelor, îi poate duce pe vișinii pe primul loc cu două etape înaintea sezonului regular. Sigur, asta nu e foarte important, dar contează mult pentru că apoi vin două partide mult mai grele cu Dunărea Călărași și Metaloglobus. Echipe care doresc accesul în lupta pentru promovare. Fie între noi vorba, Miercurea Ciuc pare mai arțăgoasă decât Metalo, dar jucătorii trebuie să bată și ei pe cineva, iar harghitenii sunt la rând. Vedem ce va fi. Cert e că trebuie să ne mai chinuim măcar patru etape să vedem un fotbal de cea mai proastă calitate. Sperăm că-n play-off va fi altfel. Și nici nu ne gândim că FC Rapid 1923 nu va fi acolo!

CITEȘTE ȘI  Victorie la baschet pentru CS Rapid! Realizare importantă și la volei

Foto: Facebook FC Rapid 1923

LĂSAȚI UN MESAJ