Daniel PancuMarius SumudicaRapid

ANALIZĂ | Cale liberă pentru Burcă! Îl ajută Șumudică sau revine, până la urmă, Pancu?!

Ovidiu Burcă, favorit! Nicolae Grigore a făcut ceea ce a trebuit. După ce te bate o glumă de echipă și strângi doar cinci puncte în cinci meciuri, dintre care patru cu formații care nu vor fi în play-off, înseamnă că ai o problemă. Grig a crezut că poate gestiona situația de la FC Rapid 1923. Știa că un succes cu Slobozia va însemna enorm și a mers pe această carte. Acum, sincer, o astfel de victorie nu era așa greu de obținut. Însă când în teren îi ai pe Zunic, Florică, Benzar sau Sefer, e ca și cum ai da patru jucători adversarilor și ai juca în șapte. Sigur, Ioniță I a jucat la fel de prost, de ce să ne ascundem? Restul au jucat la minimum, dar tot nu s-au putut face de râs ca cei mai sus menționați.

Nicolae Grigore, demisie de mare onoare de la FC Rapid 1923

În fine, Grigore și-a jucat cartea și, spre cinstea lui, și-a dat demisia imediat, fără să mai lase timpul să treacă. Nu de alta, dar mai sunt două etape și play-off-ul poate fi prins. Nu putea fi prins cu Grigore. Bun, și exceptându-l pe Ioniță I, ceilalți patru n-au ce să mai caute pe teren în următoarele două meciuri decât dacă e 4-0, 5-0 sau mai mult scorul. Adică nicio șansă. Un nou antrenor trebuie numit. Cum 1923.ro a explicat de atâtea ori, mai devreme sau mai târziu Ovidiu Burcă va veni pe bancă. Acum tehnicianul de la echipa a doua ar putea fi prima variantă, din scurt, din mai multe motive. Orice s-ar întâmpla, Burcă nu pleacă din club. Pentru că, practic, FC Rapid 1923 este, într-un fel, el. Iar dacă el pleacă, înseamnă că problemele sunt uriașe.

Burcă, cu ajutorul lui… Șumudică?

Burcă are și licență PRO, așa că mutarea ar fi cea mai simplă și rapidă. Un alt avantaj este că acum, într-adevăr, se va vedea dacă Șumudică dorește să se implice sau nu! Bine, și dacă oficialii îl vor contacta. Burcă nu are vreun motiv să nu dorească să se sfătuiască cu Șumi, având în vedere că Ovidiu are un loc în organigramă asigurat indiferent dacă se intră sau nu în play-off. Plus că experiența sa ca antrenor e 0, iar o colaborare cu Marius Șumudică l-ar clăti mult în fața suporterilor. Ar avea toată lumea de câștigat. În plus, nici Angelescu nu mai poate spune că Șumudică n-a fost sunat. Pentru că dacă Burcă, Angelescu și Nicolescu nu se pun acum de acord să îi ceară ajutorul lui Marius Șumudică, înseamnă că Șumi avea dreptate că nu e dorit.

Șumudică l-a făcut praf pe Burcă pe pagina de Facebook a clubului

Sigur, cum situația este foarte delicată, oficialii iau în calcul și ca Șumudică să nu se bage acum. Mai ales că Șumudică l-a criticat public și dur pe Burcă, chiar pe canalul de Facebook al FC Rapid 1923. În acest context, pentru Ovidiu Burcă ar fi mai complicat să se implice, fiindcă riscurile ca clubul să facă implozie ar crește exponențial. De aceea, ziua de luni va fi colosal de consistentă pentru rapidiști. În paralel cu varianta Burcă și ajutorul lui Șumudică, conducătorii tatonează și pista Pancu. Digisport.ro a lansat această informație și ea este una dintre pistele pe care Angelescu și Nicolescu le studiază pentru a încerca imposibilul, anume acela de a duce clubul în play-off, în primul rând. Pancone este liber de contract și, aparent, este dispus să revină. Numai că discuțiile sunt în toi.

Daniel Pancu este varianta cu care se discută în paralel

Deși o variantă ar fi și Mihai Iosif, cel care, ca interimar a avut rezultate extrem de bune în toamnă, conducerea n-ar dori, totuși, să încredințeze următoarele două etape, meciuri cheie, lui Miță, mai ales pentru că, dacă nu reușește calificarea în play-off, evident că toată lumea l-ar percepe vinovat și oficialii nu-și doresc. Momentan, realist vorbind, se studiază dacă Burcă va prelua frâiele, ajutat sau nu de Șumudică, ori dacă Daniel Pancu va reveni indiferent de consecințele următoarelor două partide. Rămâneți pe 1923.ro și visiniu.ro pentru informații!

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Ar trebui adus un antrenor pentru constructia echipei, deci pentru viitor. Asta cu mersul in play-off este pistol cu apa. Daca joci in play-off si te faci de ras, este mai rau decat daca nu joci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.