Ioniță II amenințat cu judecata de patron: „Un nerod!”

Ioniță ProSport

Alexandru Ioniță II a recunoscut în faţa comisiei ANAD că a efectuat un tratament considerat dopaj de către WADA. De asemenea, Kehinde Fatai şi Takayuki Seto au urmat aceeași procedură. S-a discutat inclusiv despre o retrogradare a Astrei Giurgiu, echipă unde sunt legitimați jucătorii, dar patronul formației Ioan Niculae exclude varianta. Mai mult, amenință că Ioniță riscă să fie dat în judecată de către club pentu prejudiciul adus.

Fotbaliștii au folosit un tratatment intravenos cu vitamine şi minerale la o clinică privată din Bucureşti, iar Agenţia Naţională Antidoping a deschis o anchetă. Motivul: dacă prin perfuzie este introdusă în corpul unui sportiv o cantitate mai mare de 100 de mililitri la 12 ore, fiind suspiciuni că procentul a fost depăşit, tipul procedurii devine interzis de Agenţia Mondială Antidoping.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Ioan Niculae: „Îl dăm în judecată pe Ioniță”

„Ioniță trebuia să se gândească foarte bine ce consecințe pot avea declarațiile sale date în fața comisiei. Dacă s-a dus acolo și a spus ca un nerod verzi și uscate, așa cum probabil a fost învățat, nu va scăpa ușor, așa cum crede el. Îl avertizez public: În cazul în care o să fie găsit vinovat, noi îl vom da în judecată pentru recuperarea banilor pe care i-am dat pe el… Nu am nicio treabă cu CFR Cluj, nu l-au trimis ăia sau noi pe la clinica aia. Nici Astra nu are nicio vină. Noi nu facem poliție cu jucătorii” a spus în exclusivitate pentru ProSport, Ioan Niculae.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae: "Avem cele mai bune condiții, trebuie să producem fotbal!"

Ioan Niculae: „Exclud retrogradarea Astrei”

„Ioniță a intrat în belelele astea din cauza lui. Să asculte bine la mine ceea ce îi transmit acum: Dacă este găsit vinovat, noi îl vom da în judecată, pe el personal! O eventuală suspendare a sa ne va aduce un prejudiciu imens de imagine, dar îmi doresc și recuperarea banilor. Exclud retrogradarea Astrei, ăsta este ultimul lucru ce ni s-ar putea întâmpla. Clubul nostru nu poate fi umilit în acest hal din cauza unor tâmpenii făcute de unul și altul. Dar, vreau să văd ce verdict se va da până la urmă” a încheiat patronul celor de la Astra Giurgiu.

Sursa: prosport.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.