Daniel NiculaeScandal

BREAKING NEWS | Ioan Niculae dat în urmărire după condamnarea de 5 ani!

Poliţiştii nu l-au găsit la domiciliu, joi seară, pe Ioan Niculae, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, astfel încât omul de afaceri a fost deja dat în urmărire. Fotografia sa apare deja pe site-ul Poliţiei Române, la secţiunea ”Persoane urmărite”.  Poliţiştii precizează că Ioan Niculae, de 66 ani, a fost condamnat la o pedeapsa de 5 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la evaziune fiscala, instigare la spălarea banilor şi cumpărare de influenţă.

Detalii despre condamnarea lui Ioan Niculae

Omul de afaceri Ioan Niculae, administrator al InterAgro, a fost condamnat, joi, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani de închisoare în dosarul în care este acuzat, între altele, că ”a corupt” oameni de afaceri, funcţionari publici şi înalţi demnitari să promoveze o Hotărâre de Guvern prin care să fie acordate facilităţi fiscale privind subvenţionarea achiziţiei de îngrăşăminte chimice, acest lucru aducând InterAgro un beneficiu de 600 de milioane de euro. Decizia magistraţilor este definitivă.

Sursa: telekomsport.ro

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Bine, bine…a fost condamnat, dar de ce nu i se confisca si prejudiciul? Ce fel de legi avem? Doar condamnam, dar nu confiscam, asa cum ar fi logic si prjudiciul. Pai, atunci tot sa furi ca ramai cu averea intacta. Faci doi ani din cinci pentru buna purtare sau ca mai scrii cateva carti si gata. Ramai bine-merci cu banii. Halal lege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.