Rapid

Buzău – FC Rapid 1923 0-0, meci modest. Dominată de un jucător de 40 ani…

FC Rapid 1923 a schimbat aproape jumate de echipă, dar nu a reușit să ofere o prestație deosebită la Buzău. Mai mult, în prima parte a meciului Ciprian Petre – rapidist! – a creat panică la poarta lui Moldovan. Nu era o problemă, că știm ce calitate are Petre. Atât că are și 40 de ani… Cam jenant, da. Finalul de meci a aparținut, totuși, celor de la FC Rapid 1923. Care au forțat, au atacat, dar fără pic de viziune. Moldovan a fost mai degrabă remarcat, el fiind sigur în intervenții. Și obținând, aproape sigur, un loc de titular pe termen cel puțin mediu. Chiar dacă spre final a avut o ieșire… Să fim indulgenți!

Joc bătrânesc pentru FC Rapid 1923…

Cu toate eforturile ofensive ale lui Hlistei și Ioniță I, jocul bătrânesc – pe care, apropo, Petre nu l-a prestat – nu a putut aduce absolut nimic pe tabelă. Decât frustrare, Așa se mai pierd puncte, încă două. Iar dacă Nicolae Grigore rămâne neînvins după trei meciuri oficiale și opt amicale nici nu mai are importanță. Cu prestații de acest gen, prezența echipei nu doar în Liga 1 la anul, ci chiar în play off este pusă serios la îndoială. Nu ne-am dori asta, dar așa arată. Jucători slabi? Nu suntem de părerea asta! Credem că doar sunt moi și nemotivați. Până când? Rămâne de văzut!

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

 1. OLE, OLE, MULTUMIM RAPIDULE ! Multumim ca o sa ne scapi repede de emotiile unei lupte pentru promovare, care, dupa cum se vede, nu prea o sa mai aiba loc.

 2. Am 52 ani, mergeam pe stadion cu nea Mircea Dumnezeu să-l ierte. Acești jucători care ii avem acuma pe vremuri nu intrau în nici o echipă a vreunei școli din Capitală….
  Să nu fi tu in stare să faci un dribling, să nu fi in stare să faci o învăluire și să dai o centrare in careu, să nu avem nici o schemă, să nu vedem nici o pasă filtrantă, nici un contraatac fulger…nimic???
  Îmi vine să sparg televizorul după 10 min, nu îmi vine să cred cât de jos am ajuns, nu îmi vine să cred ce jucători am avut, și cu câtă plăcere mergeam pe stadion să-i văd…. și ce jucători avem acuma.
  Ce investitor avem???…
  Chiar nu putem aduce câțiva jucători decenți??
  Suntem praf….nu promovăm. Nu cred . Cu asemenea jucători, antrenor, investitori….din păcate Rapidul meu iubit….este o fantomă.

 3. Slab de tot. Clara Nu promovām cu asemenea jucätori. Nu se vede nici un presing , Nu se vede nici o schemä der joc, Nu stim sā plecäm per contraatac , Nu avem nici o schemä la cornere , Nu avem jucätori Care sä facä diferenta, .
  Nu știu ce antrenamente fac, dar este rușinos că un jucător de 40 de ani să fie cel meren de pe teren. Îmi vine să plâng când văd acești jucători care îmbracă tricoul vișiniu.
  Ar trebui dați afară toți și promovați tineri de la academie care sunt adevărați rapidiști.
  Jucătorii actuali nu știu să dea o pasă de câțiva metri dar să mai și dribleze….
  Grigore din păcate nu este antrenor pt noi.
  Incepem meciul cu atâta frică!!!
  Ar trebui să alerge 12km pe meci, să stăm numai în terenul advers, să-i sufocăm cu presingul…..in schimb noi jucăm lent, numai înapoi, fără nici o idee clară de joc. Oare jucătorii noștrii se uită la vreun meci din Anglia???
  Cum aleargă jucătorii de la Leeds??. Niște anonimi dar efectiv își dau viața pe teren. Când vor alerga și ei că ăia atunci pot spune că sunt fotbaliști. Până atunci ….sunt doar niște glume proaste.

 4. Nu se poate face mare lucru,cand tot timpul dai mingia inapoi.Cel mai intrebuintat jucator e portarul si aceasta in ambele meciuri.Rare sunt schemele tactice autentice,baietii de gol nu au baloane in fata.Iar in aparare,chiar am avut noroc de cateva ori.Mai e mult de munca.Asa cum stau lucrurile,un loc in fata e maximum ce se poate obtine,necum o calificare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.