Daniel NiculaeFan Zone

Daniel Niculae, atac subliminal la autorități: „Le era teamă că avem prea mulți”

Daniel Niculae (38 de ani), fostul mare jucător al Rapidului, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre absența spectatorilor de pe stadioanele de fotbal. Din cauza pandemiei de COVID-19, suporterii nu au mai pășit pe un stadion din România vreme de aproximativ un an. În ultima perioadă, s-a discutat despre propunerea ca suporterii să ocupe doar 30% din capacitatea stadioanelor, iar secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan, susține această idee și a declarat chiar că va avea o întâlnire cu ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak.

Niculae, ironii la adresa autorităților legat de absența spectatorilor

Daniel Niculae nu înțelege de ce autoritățile fug de responsabilitate, în condițiile în care alte evenimente culturale de desfășoară cu spectatori.

„Mi se pare destul de exagerată această nici nu știu cum să o numesc… (n.r. lipsă de asumare) Exact! Așa se întâmplă când se schimbă partidele de la putere. De aceea nici nu se face nimic nicăieri. Cred că le era teamă că aveam prea mulți suporteri pe stadioane. Erau mai mulți în Liga 2. Mi se pare aberant să nu deschizi la 30-40% din capacitatea fiecărui stadion. Privezi oamenii de o bucurie. Sunt mulți microbiști și în weekend preferă să meargă să vadă un meci de fotbal.”

„Nu cred că s-ar putea păstra o disciplină. Dar eu chiar fac lobby pentru deschiderea stadioanelor, pentru că unii oameni sunt făcuți pentru acest sport. Trăiesc pentru echipele pe care le iubesc”, a spus Daniel Niculae, la ProSport Live.

Justin Ștefan insistă pentru redeschiderea stadioanelor

„Sper din toată inima, eu zic să începem poate cu o mie de spectatori sau două mii, după care să mergem pe zona de 30% și, într-adevăr, la începerea play-off-ului și play-out-ului, undeva pe 10 aprilie, să avem spectatori pe stadioane de fotbal. Nu e o solicitare care să aibă o natură populistă, ci am oferit toate argumentele. Toate lucrurile merg în România într-un fel sau altul, mai puțin stadioanele de fotbal! În momentul ăsta, chiar cred că suntem cobaii cuiva și nu îmi place ideea asta”, a reacționat Justin Ștefan, la ProSport Live.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.