Titularii Moldovan, Goge și Ilie au vorbit după meciul cu Ulmu

FC Rapid 1923 Ulmu

FC Rapid 1923 a jucat bine cu Mostiștea Ulmu și a învins cu 4-1. Cu toate că în minutul 60, când Grigore a schimbat aproape complet liniile, cu excepția lui Ignat și Jorza, era 2-1, echipa s-a mișcat bine în formula inițială. Astfel, la finalul meciului, trei dintre titulari au oferit declarații pentru pagina de Facebook FC Rapid 1923 prin intermediul Rapid TV. Este vorba despre Horațiu Moldovan, Lucian Goge și Rareș Ilie.

Horațiu Moldovan, onorat să joace pentru FC Rapid 1923

„Este o onoare pentru mine să joc pentru Rapid, mă simt foarte bine. Îmi pare rău că am luat gol, dar mergem înainte. Sperăm să promovăm. Grupul este foarte unit. În cantonament e un pic mai greu, e perioada de acumulare. Cu două antrenamente zilnice, în afara zilelor în care sunt meciurile. După încă o săptămână intrăm în linie dreaptă pentru campionat”, a punctat Horațiu Moldovan.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Lucian Goge consideră că jocul cu Ulmu a fost unul util

„E important să avem cât mai multe meciuri amicale, fiindcă este importantă perioada de pregătire. A fost o echipă bună de liga a treia, a fost un joc util. Ne ajută și rezultatul în tentativa de a pune la punct tot ce avem. Echipa merge foarte bine, vedem și rezultatele. Ele nu sunt foarte, foarte importante, dar ne ajută la moral. Important e că încercăm să facem și la meciuri traseele de la antrenamente”, a declarat Lucian Goge.

Rareș Ilie este mulțumit de cum s-au integrat nou-veniții

„A fost un meci bun, am depus efort. Am avut și momente mai puțin bune, dar per total a ieșit bine. Nu sunt importante rezultatele, ci să legăm relațiile de joc. Băieții nou-veniți s-au integrat bine, în perioada asta trebuie să încărcăm puțin pentru a fi pregătiți pentru campionat. Orice echipă face asta, suntem pe un drum bun”, a punctat și Rareș Ilie.

CITEȘTE ȘI  BREAKING NEWS | 1923.ro a cerut, Playsport anunță: Rapid l-a semnat pe Ioniță II!

Foto: Facebook FC Rapid 1923

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.