Fotbal internațional

Marius Șumudică, susținere totală: „E cel mai bun din Turcia”

Marius Șumudică a fost aproape să devină lider în Superliga din Turcia, dar echipa sa, Gaziantep, a fost egalată în al șaselea minut de prelungiri în deplasarea de la Erzurum în urma unui penalty controversat. Mai mult, antrenorul român a fost sancționat la finalul meciului, deși nu a avut deloc un comportament acuzator la adresa brigăzii de arbitri. Iar bașkanul lui Gaziantep, Mehmet Buyukekși, nu a rămas indiferent și, pentru prima oară, a sărit în apărarea lui Șumudică.

Ce a declarat președintele clubului în apărarea lui Marius Șumudică

”Din nefericire, continuă acțiunile prin care arbitrii prejudiciază activitatea lui Marius Șumudică. Dacă la meciul de acum câteva săptămâni cu Kașimpasa, antrenorul nostru a primit cartonaș galben pentru că a strigat ceva la un jucătorul de al lui, acum, la partida cu Erzurum, a fost pedepsit pentru că s-a dus să-l felicite pe arbitru. Șumudică a aflat asta abia după meci.”

„Arbitrul de rezervă a venit la vestiar și i-a spus că deși a vorbit într-un mod politicos, conform regulamentelor trebuie sancționat pentru că a pătruns pe gazon înainte ca brigada să iasă de pe teren. Dacă se ceartă cu arbitrii, ia cartonaș, dacă vorbește frumos, tot ia cartonaș. Sunt reguli care se aplică doar antrenorului nostru”, a fost reacția președintelui lui Gaziantep.

Președintele lui Gaziantep: ”E cel mai bun din Turcia”

Acesta a comentat și decizia de a acorda penalty împotriva lui Gaziantep.

”Suntem foarte supărați. Nici măcar adversarii de la Erzurumspor nu pricepeau de ce a fost oprit jocul, iar arbitrul a privit monitorul VAR doar nouă secunde și a dictat penalty. Aș vrea să-mi dau seama ce a remarcat el în 9 secunde. Nu-l mustră conștiința pentru că s-a uitat dintr-un singur unghi și a luat o decizie care a afectat rezultatul final?”

„Dacă am fi luat trei puncte la acest meci am fi ajuns pe primul loc. Cu un fluier ni s-au luat două puncte și nu acceptăm asta. A fost al treilea meci din acest sezon în care am ratat victoria în ultimele secunde. Antrenorul nostru este cel mai bun din Turcia, este o nedreptate ce i se întâmplă. Noi vom continua să fim alături de antrenorul nostru și ne vom apăra mereu drepturile, a mai precizat Mehmet Buyukekși, într-un comunicat al clubului Gaziantep.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.