INFO | ACS Rapid FNG atrage fonduri pentru susținerea proiectului

ACS Rapid FNG 2 la suta
ACS Rapid FNG 2 la suta
ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului organizează un eveniment de redirecționare a 2 la sută din impozit către societatea lor. Mai jos vă redăm integral comunicatul băieților. Aceștia au explicat în detaliu inițiativa. Iar detalii suplimentare, pentru cei interesați, găsiți pe pagina lor de Facebook!

Iată care este comunicatul ACS Rapid FNG

Într-un fotbal falimentat de interese, există oameni care au pornit pe drumul recontrucției întrun mod diferit. Prin proiecte susținute, integral, financiar și administrativ de ei înșiși, din rolul de suporteri. Satisfacția de a-ți păstra pasiunea nealterată, așa cum a fost moștenită, este dublată de rezultatele muncii depuse pentru a o duce mai departe. Ca suporteri rapidiști devotamentul, responsabilitatea și lupta pentru culorile noastre, alb și vișiniu sunt valori preluate în construcția și dezvoltarea proiectului nostrum, pentru suporteri, Asociația Clubul Sportiv Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului.

Rezultatele le-am atins prin implicare proprie, în diferite forme. Una dintre aceste variante este redirecționarea a 2% din impozitul anual din venit pentru susținerea proiectului. Reluăm și anul acesta inițiativa de strangere de formulare 230. Ocazie pentru fiecare dintre să se implice încă o dată sau pentru prima dată prin cea mai simplă variantă de a ajuta. Cu 1 formular/suporter am pus umărul, împreună, la îndeplinirea unor obiective importante precum titlul de campioni și promovarea într-un eșalon superior. Momentele bucuriei de după câștigarea titlului, dubla manșă contând pentru promovare sau parcursul foarte bun din startul ligii a IV-a e timpul sa le repetăm împreună.

Te așteptăm și pe tine cu, cel puțin, un formular completat!

Formularul 230 îl regăsești, cu datele ACS Rapid FNG și cu indicațiile pentru completare în secțiunea ”discuții”. Efortul fiecaruia dintre care va reuși să aducă mai mult de 30 de formulare va fi răsplătit. Un exemplar din fiecare material pe care îl vom produce, în partea a doua a sezonului de liga 4, va fi oferit, gratuit, fiecăruia dintre voi care va aduce minim 30 de forumlare 230. De anul acesta legislația este mai flexibilă și pentru virarea a 3,5% din parte companiilor și a ONG-urilor. Dacă poți ajuta cu direcționarea a 3,5% din impozitul anual datorat scrie-ne un mesaj pe pagina asociației pentru mai multe detalii. Dacă ai întrebări și pentru o interacțiune proactivă așteptăm mesajul tău!
Ahoe! Hai Rapidu’

LĂSAȚI UN MESAJ