Alte sporturi

Drama lui Michael Phelps, cel mai mare campion olimpic din istorie!

Michael Phelps (35 de ani), unul dintre cei mai de succes sportivi din istorie, se confruntă de ani buni cu „Boala Secolului 21”, așa cum a fost supranumită depresia de către specialiști. Din cauza acestui lucru, soția sa, Nicole Michele, s-a declarat îngrijorată pentru viața celebrului înotător.

Nickelodeon Kids' Choice Sports 2018 - Show
Soţia mareului înotător e speriată de problemele lui Michael Phelps

Michael Phelps a cucerit 25 de medalii olimpice, dintre care 21 de aur, și este deținătorul a numeroase recorduri mondiale la natație. Chiar dacă este considerat unul dintre cei mai mari sportivi din istorie și are o viață personală împlinită, „peștele zburător” se luptă de ani de zile cu depresia, boală care soția sa, Nicole, fostă Miss California, se teme să nu-i pună viața în pericol.

Nicole Michele Phelps a dezvăluit că a fost marcată de dispariția fulgerătoare a lui Kobe Bryant. Vanessa l-a pierdut pe Kobe. Tot ce puteam să fac era să-l privesc pe Michael și să-l întreb dacă-l pot ajuta cu ceva: ‘Fiindcă dacă te pierd, nu știu ce voi face, a fost declarația impresionantă a soției lui Michael Phelps, citată de Marca.

Michael Phelps a vorbit despre problemele sale

În urmă cu doi ani, Phelps a admis că are probleme cu depresia, iar acest lucru l-a condus și spre un consum abuziv de alcool. O parte din mine nu voia să mai fie în viață, a recunoscut campionul olimpic. El s-a referit la momentele de după Jocurile Olimpice din 2012. Am avut niște suișuri și coborâșuri înfricoșătoare. Această boală nu dispare niciodată, a continuat Phelps.

Obișnuiam să cred că pot rezolva această problemă, că pot fi terapeutul său. Dar am învățat că nu sunt responsabilă de modul în care se simte, oricât de mult l-aș iubi, a concluzionat Nicole Phelps. Michael și Nicole Phelps s-au căsătorit în 2016 și au împreună trei copii: Boomer Robert, Maverick Nicolas și Beckett Richard.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.