Scandal

Marius Șumudică, atacat dur de conducerea lui Gaziantep!

Marius Șumudică (49 de ani) a declanșat un atac la adresa conducerii lui Gaziantep FK, după ce echipa sa a pierdut (1-2) cu Sivasspor, în a 18-a etapă din Turcia. La conferința de presă de după joc, Șumudică a spus că oferta de prelungire a șefilor prevede o reducere a salariului, lucru inacceptabil pentru român. În condițiile în care Gaziantep FK a făcut până acum un sezon excelent.

Conducerea lui Gaziantep, răspuns dur pentru Marius Șumudică:

Mehmet Buyukeksi, președintele clubului turc, a răbufnit la adresa lui ”Șumi”. Citat de cotidianul Sabah, oficialul de la Gaziantep a declarat că ”Șumudică cere contract, contract, contract după fiecare meci. În condițiile în care fotbalul turc stă prost cu banii, tribunele sunt goale, nu sunt venituri din publicitate. Nimeni nu vorbește atâta despre contract”.

”Noi îi dăm acum 1,2 milioane de euro, bani în care sunt incluse și salariile secunzilor. El vrea 1,6 milioane de euro. Da, e adevărat că vrem să-i reducem salariul cu 10 la sută. Și Barcelona reduce salarii, și Galatasaray. Ce legătură are asta cu lipsa de respect (n.r. – Șumudică i-a acuzat pe șefi că nu-l respectă)?, a mai zis președintele lui Gaziantep FK.

”Noi am stat mereu lângă el, dar el își asumă tot succesul. Cum se poate întâmpla așa ceva? Nu e ca și cum primește 600.000 de euro”, a mai spus Mehmet Buyukeksi.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Păi el s-a comportat cam la nivelul lor, spunând-o pe aia dreaptă. Fotbalul turcesc investește masiv de 30 de ani și e cam tot pe la nivelul ponositului nostru fotbal… Iar comportamentul lor e ăsta. O să mai antreneze acolo, că are valoare. Însă depinde dacă vor mai avea bani. Noi pariem că va merge doar la o echipă mai mare. Poate se va comporta și altfel poate să mai învețe și el din erori. Rămâne de văzut!

  2. Ne-a făcut de Rușine, lăsând partea sportivă, Șumi nu știe să se poarte, sunt curios cine îl va mai angaja in Turcia? Comentatorul turc l-a făcut țigan, nu trebuia să meargă acolo, asta știam toți.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.