Șumudică este Mourinho din Carpați după ce a învins la scor și liderul din Turcia!

sumudica Suedia - România
Marius Şumudică, vehement înainte de Suedia - România

Marius Șumudică a încheiat anul 2020 cu o mare victorie, 3-1 cu Alanyaspor – a fost al patrulea succes consecutiv al celor de la Gaziantep în Superliga din Turcia. Echipa românilor Alex Maxim și Alin Toșca a urcat pe podium, iar Șumudică s-a ales cu  nouă poreclă în presa din Turcia, care îl consideră Mourinho din Carpați.

”Suntem cea mai bună echipă din campionat! Nimeni nu a mai dat 3 goluri celor de la Alanya în acest sezon. Iar noi dăm gol meci de meci, facem asta de 24 de partide. Jucătorii mei s-au dăruit din nou pe teren, dar au respectat cu sfințenie indicațiile tactice. Știam că lor le place posesia, așa că am jucat pe contraatac. Ei pot să ia acum mingea acasă, noi avem cele 3 puncte”, a fost reacția lui Șumudică după meci, conform digisport.ro.

Marius Șumudică, mesaj pentru fanii lui Gaziantep!

Cei de la Gaziantep au postat un mesaj în care se laudă cu performanțele din acest an. ”Aceasta e Gaziantep! Echipa cu cea mai mare perioadă de invincibilitate pe teren propriu”, a fost postarea clubului. Iar Marius Șumudică a avut un mesaj și pentru fanii lui Gaziantep.

”Dedic această victorie suporterilor și sper ca această serie să continue. Anul trecut am adunat 24 de puncte din 17 meciuri, acum avem 27 de puncte din 15 runde. Suntem într-un moment bun, dar obiectivul rămâne clasarea în primele 10. Și vreau să le transmit fanilor că sunt dezinformați! Ei cred că eu vreau să plec, dar nu a venit niciun oficial al clubului să discute cu mine despre prelungirea contractului. Eu vreau să rămân, iubesc acest oraș, dar am și eu anumite așteptări”, a precizat Șumudică.   

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif, fericit la finalul meciului FC Rapid 1923 - Miercurea Ciuc 2-0