Marius Șumudică este ferm: „Aș câștiga ușor titlul în Turcia!” Află condiția!

Şumudică

Marius Șumudică este antrenorul momentului în Turcia. Gaziantep are un parcurs excelent în campionat. După victoria din ultima etapă cu Kasimpașa, scor 4-0, a urcat pe poziția a patra în SuperLigă. Cu o singură înfrângere în acest sezon, înregistrată chiar în prima etapă, pe terenul lui Galatasaray, 1-3, Gaziantep se clasează pe un excelent loc. După primele 14 runde. Cu 24 de puncte, formația lui Marius Șumudică se află la doar trei lungimi în urma liderului Alanyaspor. Cel care are și un joc mai mult disputat.

Șumudică: „Dacă aș fi antrenorul unei echipe mari, aș lua campionatul”

Gaziantep, cu Marius Șumudică pe bancă și Alex Maxim și Alin Toșca în teren, a reușit ceea ce nici granzii Besiktaș, Galatasaray, Fenerbahce sau campioana Basaksehir, nu au reușit! 14 meciuri consecutive în toate competițiile fără a cunoaște gustul înfrângerii. 23 de jocuri la rând cu gol marcat. Plus aproape un an de invincibilitate pe teren propriu. Într-un interviu acordat publicației turce Fanatik, Marius Șumudică a declarat că nu ar avea nicio problemă în a câștiga campionatul în Tucia, dacă ar fi la cârma unei formații de top: Cred că, dacă aş fi antrenorul unei echipe mari din Turcia, aş câştiga foarte uşor campionatul. Sunt un tehnician care îşi doreşte mereu să câştige„.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Marius Șumudică: „Mircea Lucescu îmi este ca un tată”

Tehnicianul de 49 de ani a dezvăluit că Mircea Lucescu, mentorul său, l-a felicitat prin intermediul telefonului pentru rezultatele din ultima perioadă.Recent am primit un telefon de la Mircea Lucescu şi mi-a spus: ‘Rezultatele pe care le-ai obţinut la Gaziantep sunt incredibile. Meriţi să antrenezi o echipă mare’. El a fost antrenorul meu la Rapid şi îmi este ca un tată. După părerea mea, este unul dintre cei mai buni din lume! Vedeți ce rezultate obține în Europa Șahtior-ul creat de el, iar acum a reînviat-o pe Dinamo Kiev„, a spus Șumudică.

CITEȘTE ȘI  FOTO | Euforie la Malatya! Șumudică a debutat cu victorie!

A primit cadou de 20.000 de euro de la propriii jucători!

Mă simt iubit și respectat!„, a declarat „Șumi”, în urmă cu câteva zile, la Digi Sport Special. La finalul duelului cu Fenerbahce, în vestiar, jucătorii i-au întors favoarea după ce antrenorul român le-a dat o primă de 50 de mii de euro după succesul cu campioana Istanbul Bașakșehir. Șumudică a primit cadou un ceas Rolex în valoare de 20 de mii de dolari.

Mi-au dat lacrimile și mi-am dat seama că formăm o familie. Am reușit să formez un grup unit de 25 de jucători. Probabil unii sunt supărați că nu joacă, dar nu o arată și-mi demonstrează la fiecare antrenament că sunt alături de mine„, a spus Marius Șumudică.

Sursa: digisport.ro