Gică Popescu a venit cu ultimele noutăți despre inaugurarea stadionului Giulești

Gica Popescu
Stadionul din Giulești este ultimul, dintre cele trei construite pentru Euro de anul viitor, care va fi finalizat. Gică Popescu, implicat în proiectul desfășurat pentru organizarea în România a Campionatului European, a transmis că lucrările arenei Rapidului vor fi finalizate, foarte probabil, în primăvara anului viitor. Inițial era vorba despre finalul lui martie. Acum se ia în calcul, se pare, și luna aprilie.

Gică Popescu mizează pe martie sau… aprilie!

Este ultimul obiectiv care trebuie terminat. Eu sper ca undeva în primăvară, în luna martie sau aprilie să fie şi acesta gata şi să fie predat către proprietar, Ministerul Transporturilor. Mai avem Giuleştiul şi atunci putem să declarăm toate lucrurile realizate, lucrurile pe care ni le-am asumat pentru Euro 2020”, a declarat Gică Popescu, conform digisport.ro.

Stadionul Giulești, ultimul care va fi recepționat

Primele două arene construite pentru Euro, Ghencea și Arcul de Triumf, au fost finalizate. Au și avut loc deja și evenimentele de recepție, dar, la fel ca în cazul arenei Rapid, primele meciuri organizate acolo vor avea loc, probabil, în primăvara anului 2021. Rămâi pe 1923.ro pentru că, așa cum te-am obișnuit, vei primi mereu actualizări despre situația lucrărilor. Mai ales că ne așteptăm și noi cu mare nerăbdare să vedem care va fi deznodământul. Nu poate fi decât unul senzațional!

CITEȘTE ȘI  BREAKING NEWS | 1923.ro a cerut, Playsport anunță: Rapid l-a semnat pe Ioniță II!