FC Rapid 1923 a adus antrenor pentru Liga 1. Amintiri frumoase cu omul care a mai fost în Giulești

Mihai Nadaban Rapid
Mihai Nadaban a venit la FC Rapid 1923 pentru promovare! „Nebunia și curajul, echilibrul, inteligența și personalitatea sunt calitățile pe care un antrenor trebuie să le dezvolte viitorului portar. Un portar fără personalitate are intervenții bune doar la antrenament și în meciurile fără miză. Portarul inteligent, curajos și cu personalitate își conduce echipa spre victorii, prin acuratețea și siguranța indicațiilor pe care le dă și a intervențiilor lui”, declara Nadaban în trecut.

Calitățile unui portar, în viziunea noului antrenor de la FC Rapid 1923

De asemenea, el mai puncta: „Nu în ultimul rând, portarul trebuie să fie atletul perfect. Dezvoltat armonios din toate punctele de vedere. Să impună respectul colegilor și al adversarilor, să aibă talie, să fie rapid, mobil, agil și cu o coordonare generală foarte bună, spre perfectă, deoarece intervențiile sale se petrec în fracțiuni de secundă și sunt decisive pentru echipă.” 
În 2016, alături de Dan Alexa, Mihai i-a antrenat pe Virgil Drăghia, Pulpo Romero, Iulian Manea și Paul Botaș, în sezonul în care Rapid a reușit promovarea în Liga 1. Asta, evident, înainte de faliment. Să sperăm că odată cu promovarea acestui proiect, lucrurile vor sta diferit de 2016. Mai ales că acum stadionul nou este aproape gata și va fi o plăcere să se joace pe el.
CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae a vorbit despre situația lui Mihai Iosif