Rapid

NEWS ALERT | Conducerea i-a contactat pe Mircea Rednic și Edi Iordănescu!

1923.ro v-a oferit deja o analiză completă a situației care se consumă în acest moment în ceea ce privește banca tehnică a echipei FC Rapid 1923. Între timp însă au apărut noi elemente și dezvăluiri, legate în primul rând de numele pe care, se pare, cei din conducerea vișiniilor le-au contactat. Mircea Rednic a declarat la Digi Sport că a fost căutat de toate echipele din liga a 2-a, mai puțin de Petrolul 52. Întrebat fiind dacă între acele nume care l-au căutat se numără și FC Rapid 1923, acesta a confirmat. În același timp însă, Rednic a spus că a refuzat din start, cerându-le celor de acolo să-l înțeleagă.

Rednic a fost înlocuit de Pancu la Iași

O altă variantă prea puțin vehiculată până acum este cea a lui Edi Iordănescu. Momentan, care este stadiul discuțiilor este greu de cuantificat. Cert este că acesta a fost prezent la partida FC Rapid 1923 – U Cluj. Iar pe timp de pandemie nu mai merge nimeni doar ca spectator, așa că semnele sunt evidente. Numele, a priori, sunt interesante. Numai că așa cum am spus și în trecut, nu trebuie să uităm că pe Mircea Rednic la Poli Iași l-a înlocuit… Daniel Pancu! Astea spune multe despre starea actuală. Nu că Pancu e slab, ci că Pancu a fost dat afară de la FC Rapid 1923 și apoi a fost sunat un antrenor pe care el l-a înlocuit.

Iordănescu are PRi buni, rezultate zero

În ceea ce-l privește pe Edi, lucrurile par mai interesante. Mult mai interesante. Însă dacă ne raportăm la starea actuală a fotbalului românesc. Fiindcă dacă facem o analiză între mediatizarea avută de Edi și palmaresul său ca antrenor ne dăm seama că dacă Mihai Iosif stă un an pe banca FC Rapid 1923 ar putea avea un CV chiar mai bun. Cu alte cuvinte, soluții multe în imaginație, dar puține practice. Sigur, acum FC Rapid 1923, după două victorii la rând este mult mai atractivă. În timp ce Mihai Iosif are doar categoria B și nu poate rămâne principal nici dacă s-ar vrea. Schimbări vor fi. 1923.ro te va informa în timp util. Cert este că măcar două meciuri, aproape sigur, Miță va rămâne pe poziție.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.