Mihai Iosif, în al nouălea cer după victoria cu 3-2 de la Bacău

MihaiI Iosif cu legendele
MihaiI Iosif cu legendele

La finalul jocului de la Bacău, Mihai Iosif, antrenorul de la FC Rapid 1923 a recunoscut s-a așteptat ca meciul să nu fie nici pe departe la îndemâna echipei sale. Dar că, în aceste momente, cel mai important lucru este obținerea punctelor. De asemenea, Mihai Iosif a transmis că atmosfera tensionată din vestiar este istorie la FC Rapid 1923.

Reacția lui Mihai Iosif, după a treia victorie consecutivă

elefant.ro%20

Mai am puțin glas. A fost foarte greu, așa cum am anticipat. A fost un meci de suferință. Am început perfect, am avut 2-0, dar, așa cum am vorbit, am întâlnit o echipă care și-a dorit victoria. Legăm victoriile, sperăm să o ținem tot așa. Am intrat în zona play-off-ului, sperăm cât mai sus. Este extraordinară atmosfera, nu foarte bună, victoriile aduc zâmbete, pe care cred că le au acum și suporterii noștri. Suntem pe patru, nu aveam cum să fim mai sus, momentan, o luăm pas cu pas”, a declarat Mihai Iosif, după meci, conform digsport.ro.

„Sunt de tricou, nu de manta!”

În momentul în care a fost instalat pe banca tehnică a FC Rapid 1923, în locul lui Adrian Iencsi, Mihai Iosif a fost prezentat drept interimar. Totuși, antrenorul speră să fie confirmat ca principal: V-am spus că sunt de tricou, nu de manta. Trăim clipele frumoase, facem ce putem pentru Rapid. Noi, cei cu sângele vișiniu, suntem bucuroși să lucrăm aici și intensitatea emoțională e mai mare.

Urmează Reșița, pe 26 noiembrie 2020

După victoria de la Bacău, FC Rapid 1923 a urcat pe locul patru în Liga 2, cu 22 de puncte obținute în 12 runde. Etapa viitoare, echipa antrenată de Mihai Iosif va primi vizita Reșiței. Partida este programată, joi, de la 18:30, în direct la Digi Sport 1. Evident că 1923.ro vă va ține la curent, de asemenea, cu desfășurarea ei. Atât înainte, în timpul meciului cât și pentru reacțiile de la final. Așa cum ești obișnuit de atâția ani!