INTERVIU VIDEO | Vicepreședintele Andrei Nicolescu iese la înaintare

Andrei Nicolescu, centru
Andrei Nicolescu, centru

Bine ascuns pe pagina de Facebook a celor de la FC Rapid 1923 se găsește un interviu cu Andrei Nicolescu. O persoană care se află în club încă de la începutul proiectului, din 2017, fără ca nimeni să știe, de fapt, cine este, cum a ajuns acolo, de ce a ajuns și, mai ales, ce face. Simplul fapt că este vicepreședinte al CA, în contextul în care clubul nu a avut aproape niciodată președinte în acte, vorbește de la sine. În fine, probabil că nu se va prezenta niciodată, deși așa ar fi normal. Revenim la interviu.

Andrei Nicolescu, despre nereușita lui Dan Alexa

Andrei Nicolescu a explicat că mandatul lui Dan Alexa a fost impactat atât de pandemie, de stilul său defensiv, cât și de anumite conflicte cu jucători mai importanți – e știut că Ionuț Voicu a fost scos din echipă. Pe urmă, acesta a vorbit despre opțiunea de a-l aduce pe Adi Iencsi la echipă. De asemenea, domnul vicepreședinte consideră că echipa este și mai dezbinată decât în perioada Daniel Pancu și Dan Alexa. Fotbaliștii sunt considerați plafonați mental. „Jucătorii nu mai au dorința de a juca fotbal, nu se mai bucură de fotbal. Unii nu mai sunt profesionști„, a declarat acesta.

La ce îți trebuie președinte, când ai ditai vicepreședintele?

Pe urmă, priceperea acestuia s-a concretizat și mai bine când a spus că pe lângă aducerea unui antrenor se urmărește și numirea unui supervizor pe toată partea sportivă. Dar deocamdată tehnician a rămas Mihai Iosif. Atât la prima cât și la a doua echipă. În același timp, Andrei Nicolescu spune că nu a ajutat prea mult nici când a fost președinte. Evident, de aia el este… vicepreședinte… În începutul interviului acesta a vorbit și despre obiectivul de la începutul sezonului, promovarea, care acum alunecă spre reconstrucție.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae a vorbit despre inaugurarea RAPID ARENA

Dan Tudorache n-a putut, Clotilde Armand este așteptată să facă

Nu în ultimul rând, Andrei Nicolescu a vorbit despre schimbarea primarului de la Sectorul 1. Practic, la nivel infrastructural, acesta crede că Dan Tudorache nu a putut face mai mult. Însă este convins că Clotilde Armand, noul primar, se va ocupa, dacă dorește, de această ramură. A infrastructurii. Liviu Goncea, de asemenea, a fost un subiect. Acționarul ce pare fantomă ar fi investit anul trecut, dar legat de ceea ce se întâmplă în actuala stagiune treaba a cam rămas în coadă de pește. La nivel declarativ!

Interviu VIDEO cu Andrei Nicolescu