Incredibil! Victor Angelescu tot vrea să aducă alt antrenor!

victor si tudor angelescu
Victor si Tudor Angelescu

Victor Angelescu, acționarul majoritar de la FC Rapid 1923, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre viitorul antrenorului interimar Mihai Iosif. Acesta susține că, cel mai probabil, va rămâne pe postul de antrenor secund. Mihai Iosif a fost instalat pe banca ECHIPEI, în luna octombrie, după ce Adrian Iencsi a fost demis. În prezent, FC Rapid 1923 se află pe locul 4 din Liga 2, cu 22 de puncte obținute, după 12 meciuri jucate.

FC Rapid 1923 i-a decis viitorul antrenorului Mihai Iosif

Victor Angelescu susține că a avut o discuție cu Mihai Iosif, iar acesta ar urma, cel mai probabil, să rămâne pe postul de antrenor secund al echipei. După ce un nou tehnician principal va fi adus la FC Rapid 1923. În plus, acționarul alb-vișiniilor a anunțat că există posibilitatea ca numele noului antrenor principal să fie dezvăluit în următoarele zile.

„Sunt mulțumit, după trei victorii nu pot să nu fiu mulțumit. Jocul se poate și mai bine, dar importante sunt punctele. Vă spun că la Liga 2 nimeni nu practică un joc extrem de frumos. Cu «Mitza» (n.r. Mihai Iosif) am avut o discuție și sigur rămâne la prima echipă orice s-ar întâmpla. Probabil va rămâne în postura de secund, merită acest lucru, a mai fost și sigur va rămâne în cadrul primei echipe. Probabil că în cateva zile vom anunța numele noului antrenor”, a declarat Victor Angelescu, la ProSport Live.

Cin’ să fie până la urmă marele „salvator”?

Pentru a completa trebuie să reamintim că lui Mihai Iosif i se termină pe 28 noiembrie perioada de interimat, care nu poate fi mai lungă de o lună. Însă e extrem de curios cum gândește Angelescu. Iar noi vrem să vedem care va fi marele înlocuitor? Grigore – greu de crezut după calificarea la EURO 2021 U21. Lincar? Ce-o să mai râdem! Edi Iordănescu? Ăsta e prea pretențios pentru a prelua o echipă unde chiar se poate face de râs… În rest, ce să zicem? Măcar, în aparență, varianta Ovidiu Burcă a picat. Dar, cine știe…? La cum „vede” conducerea acestui club fotbalul nu ne-ar susprinde nici să fie adus Cosmin Contra, ca să poată duce echipa în liniște spre liga a 3-a.