FC Rapid 1923 joacă cu juniorii! Mihai Iosif a luat decizia de a convoca cinci

FC Rapid 1923 II 1
Unul dintre cele mai importante obiective ale FC Rapid 1923, odată cu restartul din 2017, a fost crearea unei academii puternice. Capabile să ofere echipei mari jucători crescuți în propria pepinieră, în spiritul alb-vișiniu. Roadele unei munci intense la Centrul de Performanță Rapid București încep să se vadă. Faptul că echipa secundă a fost înscrisă în Liga 3, din ea făcând parte aproape numai jucători sub 20 de ani, evoluțiile copiilor noștri fiind foarte apreciate, demonstrează că suntem pe drumul cel bun.

Vlad Ghineț, în premieră la prima echipă a FC Rapid 1923

Meciurile bune de la formația secundă le oferă puștilor noștri șansa de a face pasul spre prima echipă. Astfel, pentru partida cu Farul Constanța, Mihai Iosif a convocat cinci jucători ce s-au format la academia giuleșteană. VLAD GHINEȚ, aflat la prima convocare într-un meci de campionat. ENRICHI FINICA, cel care a și bifat două jocuri pentru echipa mare, scrie pagina de Facebook FC Rapid 1923.

Catrici revine la echipa mare

De asemenea, ALEX CATRICI, căpitanul ce revine la prima formație, sunt, pe lângă deja „veteranul” ȘTEFAN PĂNOIU sau VLAD MOCIOACĂ, o prezență constantă de la începutul sezonului. Tinerii ce speră să confirme și să rămână în lotul FC Rapid 1923 și să reprezinte viitorul clubului nostru. Pe lângă aceștia, alți tineri jucători bat la porțile echipei. Numai la ultimul meci în lotul echipei secunde, fiind promovați trei jucători noi, de 16 ani, Liță, Avanu și Iordache.
CITEȘTE ȘI  BREAKING NEWS | 1923.ro confirmat din nou: se joacă pe Giulești în 2021