EXCLUSIV | Ovidiu Burcă a ascultat de 1923.ro: va coordona banca tehnică!

Alexa Burca

În urmă cu ceva săptămâni, 1923.ro sugera, ce-i drept mai mult ironic, ca Ovidiu Burcă să preia banca tehnică. Ei bine, ideea a început să prindă tot mai mult contur. Mai ales că situația actuală de la club nu are cum să fie mai rea indiferent cine ar fi antrenor. Deci inclusiv Ovidiu Burcă. Conform informațiilor obținute de 1923.ro, oficialii clubului, în speță bunii prieteni ai lui Burcă, Victor Angelescu, dar mai ales Andrei Nicolescu, au făcut planul împreună cu acesta. Aparent, este de așteptat ca în cazul unui nou eșec cu Farul, care ar fi al cincilea la rând, Ovidiu Burcă să fie înscăunat. Deocamdată lucrurile nu sunt clare dacă pe postul de antrenor principal sau director tehnic.

Se așteaptă deznodământul meciului cu Farul

Cert este că varianta ca el să fie responsabil de întreaga parte tehnică este mai actuală ca oricând. Faptul că discuțiile cu niciun alt antrenor nu s-au concretizat și faptul că situația nu are cum să fie mai proastă decât acum, decât dacă echipa ajunge în liga a 3-a, i-au determinat pe oameni să ia această decizie. Evident, întreaga suflare de la FC Rapid 1923 a studiat varianta prezentată de 1923.ro. Care, deși într-o oarecare măsură ironică, are și o latură serioasă. Dacă Burcă tot zice că s-a regăsit în funcția de antrenor. Speța pare delicată, însă e mult mai simplă decât în aparență. În fapt, doar o victorie cu Farul ar pune ceva diferit în calcule. Nu cu mult însă.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Mihai Iosif ar putea lucra cu Ovidiu Burcă

Din capul locului trebuie precizat că Mihai Iosif nu va fi demis, el oricum fiind antrenor la echipa secundă. Numai că faptul că din postura de interimar, cu calificările sale, nu poate sta, oficial, pe bancă, decât câteva etape. În acest context, mai ales dacă FC Rapid 1923 pierde cu Farul, există posibilitatea formării unui cuplu Ovidiu Burcă – Mihai Iosif. Primul fiind tocmai acel supervizor despre care vorbea Andrei Nicolescu, în timp ce Miță ar urma să se ocupe în continuare strict de pregătirea jucătorilor. Situația va fi interesantă, iar 1923.ro vă va ține la curent cu lucrurile, pe măsură ce ele se vor consuma.

CITEȘTE ȘI  VIDEO | Rapid II - fcsb II 2-0. Ioniță, în prim plan! Vezi meciul complet