S-a întors COVID-19 la FC Rapid 1923! Vești proaste pentru Mihai Iosif

Coronavirus COVID-19
Coronavirus COVID-19

În urma testării efectuate pe 24 noiembrie, unul dintre jucătorii de la FC Rapid 1923 a fost depistat pozitiv cu COVID-19, scrie site-ul oficial al clubului. Este vorba despre fundașul Bogdan Manole, cel care a și lipsit la ultimele meciuri din cauza unei accidentări. Acesta, neprezentând simptome specifice infecției cu coronavirus, a intrat deja în izolare, astfel că va rata ultimele două jocuri ale anului, cu CSM Școlar Reșița și ASU Poli Timișoara.

Ceilalți membri ai echipei, negativi la testul COVID-19

Toți ceilalți jucători și membri ai staff-ului tehnic au primit rezultate negative la testul COVID-19. Ei se pregătesc pentru partida de la Buftea, de pe 26 noiembrie, cu CSM Reșița. Un joc ce contează pentru etapa a XIV-a a ligii secunde. Partea proastă este că FC Rapid 1923 stă foarte prost la capitolul fundași centrali. Nastos, suspendat două etape nu va putea intra nici el în 2020. În timp ce Dandea, care a avut probleme la spate este deocamdată incert pentru meciul cu CSM Școlar Reșița.

Revine Lazăr

O veste bună este că la echipă revine Rareș Lazăr. Unul dintre cei mai constanți jucători din acest sezon. Pentru centrul defensivei este posibil să rămână cuplul Crișan – Catrici, urmând ca dacă Dandea nu va putea fi utilizat să fie cooptat și alt junior de perspectivă, Ignat. Pe 1923.ro vei fi la curent cu tot ce se întâmplă în tabăra vișinie înaintea meciului cu bănățenii.