Alex Pop, la microfonul Rapid TV: „La Rapid e alt aer, presiunea e mai mare”

FC Rapid 1923 Pop
FC Rapid 1923 Pop

Alex Pop, unul dintre cei trei atacanți de la FC Rapid 1923, a prefațat, pentru canalul de Facebook Premium al clubului meciurile cu CSM Școlar Reșița și Timișoara. De asemena, fotbalistul de 27 de ani a explicat cum se simte la club, ce a găsit la FC Rapid 1923. Nu în ultimul rând, el are și un mesaj pentru suporterii vișinii! Pentru declarațiile complete ale acestuia, vă oferim rândurile de mai jos!

Alex Pop, înainte de FC Rapid 1923 – CSM Școlar Reșița

„Echipa a prins din nou încredere după victoriile cu Farul, U Cluj și Bacăul. Urmează Reșița, un meci la fel de greu, dar sunt foarte sigur că putem lega patru victorii la rând. Ar fi bine să obținem șase puncte și în următoarele două meciuri. Păstrez legătura cu câțiva jucători de la Poli, dar îmi doresc să-i învingem. La Rapid e alt aer, presiunea este mai mare aici, dar am întâlnit niște băieți extraordinari și mă simt foarte bine. Suporterii să aibă încredere în noi, pentru că am demonstrat că putem mult mai mult decât am arătat în trecut”, a declarat Alex Pop pentru Rapid TV.

Cu toate că este atacant, Alex Pop nu a marcat vreun gol pentru echipă. Cu toate că în primele etape dădea senzația că poate juca peste așteptări. Poate dă gol cu Reșița!