Rapid

Se lasă Voicu? Ce a declarat căpitanul după rușinea cu Progresul Spartac

FC Rapid 1923 a fost eliminată în turul 4 din Cupa României, după ce a pierdut contra formației Progresul Spartac, din Liga 3, scor 2-2 (2-3, după prelungiri. La final, căpitanul Ionuț Voicu (36 de ani) nu și-a putut ascunde frustrarea și a declarat că se va gândi serios să plece dacă va mai trăi astfel de umilințe.

Ionuț Voicu: „Mi-e rușine. Mă gândesc serios să pun punct”

Fundașul și-a amintit și de eșecurile recente din Liga 2: 0-5 cu U Craiova 1948 și 1-2 cu Comuna Recea. „Se tot repetă lucrul ăsta. După meciul de azi, spun cu tărie că nu a fost vinovat ca antrenor nici Alexa, nici Pancu, nici Iencsi. Singurii vinovați suntem noi. Azi ne-am făcut de râs, la Craiova, la Recea. Am foarte multe gânduri negre în cap și încerc să mă calmez. Întotdeauna se pot găsi alibiuri. Ar putea fi explicații, că de o săptămână suntem în izolare, că nu ne-am antrenat, dar nu vreau să devin penibil în aceste declarații. Au fost mai buni, ne-au bătut niște copii cu determinare fantastică și le doresc succes.”

„Cu siguranță voi pune punct!”

„Mie mi-e rușine, ar trebui să ne uităm în oglindă și să ne dăm seama dacă mai putem face ceva sau să ne ducem pe drumuri separate. Trăim umilință după umilință și nu știu cum o vom putea scoate la capăt. Dacă se vor mai întâmpla asemenea meciuri și voi mai trăi asemenea umilințe, cu siguranță voi pune punct. Am muncit foarte mult în carieră, am dat cât am putut în teren și deja e a treia oară când mi se întâmplă asta în două luni. Nu sunt laș, nu vreau să renunț, dar deja e prea mult și mă gândesc serios ca, dacă se va mai întâmpla asta, să mă dau la o parte”, a declarat Voicu, după meci.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.