NEWS ALERT | FC Rapid 1923 joacă, dar Hlistei are COVID-19!

Hlistei Recea Rapid
Hlistei Recea Rapid

În urma retestării de pe 19 octombrie, un alt jucător al FC Rapid 1923 a fost depistat pozitiv cu SARS-COV-2. E vorba despre golgheterul echipei, Cătălin Hlistei, scrie site-ul oficial al clubului. Acesta este asimptomatic și va intra în izolare timp de opt zile, iar la final acestei perioade va face din nou testul. Toți cei testați pe 19 octombrie au stat în izolare în ultima săptămână.

Cinci jucători ai FC Rapid 1923 au fost depistați pozitiv cu COVID-19

Hlistei se alătură altor patru jucători cu Covid-19, Virgil Drăghia, Ștefan Pănoiu, Rareș Ilie și Rareș Lazăr, aceștia urmând a se testa din nou joi. Pe lângă cei cinci jucători, alți patru membri ai staff-ului tehnic au fost testați pozitiv în urmă cu circa 10 zile, printre care și antrenorul principal Adrian Iencsi. Astfel încât, la meciul de mâine, din Cupa României, Vali Negru îl va suplini pe fostul căpitan al Rapidului.

Niciunul dintre cei descoperiți ca purtători ai virusului nu au prezentat simptome specifice, starea lor fiind foarte bună. FC Rapid 1923 va debuta în noua ediție a Cupei României pe 20 octombrie, de la ora 14:30. Atunci când va întâlni formația de Liga 3 Progresul Spartac București, pe „sinteticul” din Intrarea Vrabiei. Meciul urmează a se disputa fără suporteri.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!