VIDEO | Vasile Maftei a povestit revederea memorabilă cu Răzvan Lucescu

Maftei, Lucescu, Nico

Vasile Maftei, fost jucător important la Rapid București, a fost invitatul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre revederea cu Răzvan Lucescu și Daniel Niculae. Daniel Niculae a postat pe Instagram o poză alături de Vasile Maftei și Răzvan Lucescu, iar fostul fundaș a oferit detalii despre întâlnirea celor trei rapidiști. „A fost odată ca-n povești, a fost ca niciodată! Forța Rapid!”, a scris Daniel Niculae în descrierea fotografiei.

Vasile Maftei, revedere cu Daniel Niculae și Răzvan Lucescu

Cei trei s-au intersectat la Rapid în perioada 2004-2006, de când a fost Răzvan Lucescu numit antrenor, până în momentul plecării lui Daniel Niculae la Auxerre.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Nu cred că ne-am mai văzut de ani buni. Ne-am văzut la un restaurant. L-a sunat Răzvan pe Nico, el a avut inițiativa. Noi, rapidiștii, am încercat să mai facem așa o întâlnire, dar e foarte greu să îi prinzi pe toți. A fost plăcută revederea, am discutat despre ce a fost, am povestit despre trecutul nostru. Nu am discutat foarte mult despre Rapid, doar așa ce se întâmplă în mare. A întrebat și el care e situația, fiind plecat, nu știe ce se întâmplă. Mai mult am discutat despre perioada în care a fost el antrenorul nostru și am făcut performanțe.”

Maftei și Nico cu alergarea și tenisul, Răzvan cu fitnessul

„Se menține, merge la sală de două – trei ori pe săptămână. El e cu sala, noi suntem cu alergarea și cu tenisul. Încerc să alerg cât mai mult. Îmi face deosebită plăcere. Mă duc alerg, cu gândurile mele, mă gândesc la fel și fel de lucruri. Alerg în parc seara. Acum că am mai mult timp liber, pot să mă duc și dimineața. Pe Răzvan Lucescu nu îl văd să revină prea curând în România. Pe lângă faptul că are câștiguri mari, acolo este respectat. Noi încă nu suntem construiți așa”, a spus Vasile Maftei, la ProSport Live.

CITEȘTE ȘI  O legendă a Rapidului e sigură: "Are șanse la titlu dacă intră în play-off!"

URMĂREȘTE VIDEO AICI