INFO | Variante fantastice! Nicolae Grigore, Bogdan Andone, Bogdan Lobonț…

Nicolae Grigore FCRB
Nicolae Grigore a semnat cu FCRB

Mihai Iosif este noul antrenor principal interimar al FC Rapid 1923. Toate acestea după ce oficialii din Giulești au decis să renunțe la serviciile lui Adrian Iencsi. Astfel, echipa rămâne pe mâna lui Mihai Iosif până când oficialii echipei din Giulești vor reuși să îi rezilieze contractul lui Adrian Iencsi. Cel care deocamdată este pozitiv la coronavirus. Giuleștenii au trei variante pe care le tatonează, toți fiind liberi de contract. Însă Nicolae Grigore, secundul lui Mutu la tineret, pare să aibă cele mai mari șanse.

Nicolae Grigore este acum sub contract cu FRF

Nicolae Grigore a mai lucrat la FC Rapid 1923, fiind secundul lui Pancu în prima parte a sezonului trecut. Însă acum are de rezolvat despărțirea de FRF. Patronul Victor Angelescu ar merge pe mâna lui, plăcându-i faptul că e tânăr și folosește mult noile concepte tactice din fotbalul internațional, fiind pasionat de studiul video. Bogdan Andone e liber după despărțirea de Astra Giurgiu, în timp ce Bogdan Lobonț a mai fost ofertat de FC Rapid 1923, dar a refuzat categoric. Se mai încearcă și acum aducerea lui.

Când s-a luat decizia demiterii lui Adrian Iencsi

Victor Angelescu, finanțatorul echipei Rapid București, a oferit o primă reacție în legătură cu decizia de a-l demite pe Adrian Iencsi de la formația din Giulești. Totodată, afaceristul a dezvăluit că se află deja în discuții cu câțiva antrenori pentru a prelua echipa.

„Decizia fusese luată după meciul cu Progresul, dar am hotărât sa mai asteptăm ca Adi să iasă din izolare si sa ii comunicăm în față. Insa, ieri el a facut testul şi a iesit tot pozitiv. Nu am mai putut să asteptam şi i-am comunicat că îl demitem pentru rezultatele catastrofale din ultimele meciuri. Suntem un negocieri cu câțiva antrenori, dar momentan domnul Iosif a fost numit antrenor principal interimar. Înfrângerea categorică din fata Craiovei si eliminarea din Cupa României nu am putut să le digerăm”, a spus Victor Angelescu pentru ProSport.

CITEȘTE ȘI  Grigore Sichitiu, cuvinte emoționante după numirea lui Daniel Niculae

Sursa: prosport.ro