Fan Zone

N-o să uit niciodată (ep. 21) – Un ghiozdan și ultimul titlu luat de Rapid

N-o să uit niciodată cum stau în curtea școlii, cu un ghiozdan în spate, pregâtindu-mă de unul dintre cei mai importanți ani ai copilăriei mele, 2002. Sunt la începutul clasei a opta și savurez din plin avansul confortabil pe care Rapidul lui Rednic îl ia în clasament. E septembrie. Colegi rapidiști nu prea există în jurul meu, dar îmi amintesc perfect cum unul îmi spune:Rapid e deja campioană!” Eu mai timorat, mai emotiv, ținându-mă de bretelele acelui ghiozdan, spun în replică: „Mai sunt destule etape!” El, plusează: „Câte? Vreo trei!”. „Da, din tur”, zic eu: „Mai e și returul!„Ăla nici nu va mai conta!„, încheie al meu coleg discuția. Câtă dreptate avea să aibă! Deși Rapid a avut ceva dificultăți în a doua jumătate a stagiunii, avansul luat în tur (13 victorii și 2 înfrângeri în 15 meciuri) a fost suficient pentru o sărbătoare.

De la un ghiozdan negru și multă pasiune a pornit totul

O sărbătoare despre care nu aveam de unde să știu că ve fi ultima de acest gen. Pentru cine știe câți ani. Acel ghiozdan, negru, mi-l amintesc și acum cu drag. Fiindcă ziua aceea parcă a fost ieri, stând aproape de poarta care ducea la intrarea în curte, pe un pat generos de frunze de toate culorile. Acum e tot toamnă, ghiozdan port ori de câte ori merg pe undeva, fiindcă e cel mai comod mijloc de a transporta cele necesare. Știm că pentru majoritatea dintre voi situația e similară. De aceea, cum gândim totul prin ochii și inimile suporterilor, ne-a venit ideea acestui ghiozdan. Să fim serioși! Câți dintre noi rapidiștii nu și-a dorit să aibă un articol care să ne aducă aminte de pasiunea noastră supremă să îl poată purta permanent? Mai ales unul cu însemne discrete și armonioase?

Grăbește-te, ca să nu îți pară rău!

Ei bine, acest ghiozdan 1923 este exact ce ai nevoie! Despre preț nu mai comentăm, pentru că vezi și tu că e ridicol de mic. Calitatea este de excepție, iar tu vei putea merge cu pieptul înainte fie că te duci la școală, într-o excursie sau, pur și simplu, la serviciu. Negrul se asortează și se potrivește la orice, nu-i așa? Iar 1923 este un simbol cu care ne mândrim dintotdeauna și pe care ne face mereu plăcere să-l arătăm celor din jur. De fiecare dată când avem ocazia. Așadar, comandă acest produs de aici! Sfatul nostru e să nu zăboești prea mult, fiindcă e posibil ca în momentul în care te decizi noi să îl fi dat deja pe ultimul. Sigur, stocul ar putea fi suplimentat, însă nu putem GARANTA acest lucru!

Mircea Dominte

1923.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.