FOTO | Campionii de mâine, crescuți de un campion: Ionuț Voicu

Ionut Voicu Prosport

Prosport București este una dintre cele mai apreciate școli de fotbal din România, iar oameni cu pedigree vișiniu au rezultate excelente acolo alături de micuți. De exemplu, aici antrenează Ionuț Voicu, fost fundaș dreapta la Rapid, campion atât în 1999, cât și în 2003 alături de echipa giuleșteană. Grupa sa cu copii născuți în 2009, este una de renume pentru această categorie de vârstă. Având în vedere că a fost inclusiv campioană națională în 2018. E drept, e greu de spus, la această vârstă la ce nivel vor ajunge micuții. Cert este că Ionuț Voicu are pe mână câteva talente cu un potențial mare.

Ionuț Voicu continuă munca începută de Romeo Stancu

Unul dintre exemple este Ștefan Lazăr, băiatul cel mare al lui Costin Lazăr, fostul căpitan din Giulești. Ștefan a fost adesea numit jucătorul meciului pentru grupa sa. Mai mult, trebuie menționat că Lazăr sr. este de asemenea antrenor la Prosport București, dar la altă grupă, cea cu copii născuți după 2006. Alături de Ștefan, un puști extrem de talentat este și Radu Voicu, cu un an mai mic chiar decât ceilalți copii. Radu are, de asemenea, pedigree de campion în familie, fiind fiul lui Adrian, fost multiplu campion național la rugby cu Dinamo. Mai mult, Radu a fost pregătit și la Valencia de doi foști rapidiști. Este vorba de fostul mare mijlocaș Romeo Stancu, dar și de Mircea Jecu, recunoscut pentru rezultatele sale de la copii și juniori.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Cu toate că fotbalul românesc nu arată prea bine în prezent, aceste academii aduc o urmă de speranță. De fapt, par a fi unica șansă de a produce sportivi adevărați. Mai ales atunci când ei sunt pregătiți de oameni care știu ce înseamnă să câștigi trofee sau să joci la cel mai înalt nivel, cum sunt toți cei trei enumerați mai sus: Ionuț Voicu, Romeo Stancu și Costin Lazăr.

CITEȘTE ȘI  CFR Cluj poate fi detronată! Marele Petrescu s-a făcut de râs în Europa

Radu Voicu și Ștefan Lazăr