Reacție explozivă a lui Săpunaru la adresa conducerii! Vine REVOLUȚIA?

N-o să uit niciodată golul lui Săpunaru
N-o să uit niciodată golul lui Săpunaru

Cristi Săpunaru a pus tunurile pe conducerea FC Rapid 1923, fără a da, însă vreun nume. Este evident, însă, că cei vizați sunt Victor Angelescu și, mai ales, Ovidiu Burcă și Andrei Nicolescu. Cei din urmă fiind plantați încă de la început în proiect, chiar dacă nu au avut vreo performanță în viața lor până atunci și nici de atunci. Este greu de apreciat ce a vrut exact Săpunaru să spună, dar este clar că ceva se pregătește. Rămâne de văzut ce și când. Adevărul este că așa, chiar nu se mai poate.

Ce a scris Cristi Săpunaru despre actuala situație

Cert este că Săpun le-a luat apărarea foștilor antrenori. Ceea ce e normal, în viziunea noastră. Nu a dat însă nici în jucători. Care, este evident, nu merită nici să le fie pronunțate numele, celor mai mulți dintre ei! Vă redăm mai jos, integral, postarea pe care Săpunaru a pus-o pe pagina sa personală de Facebook:

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Aaaaaaaa… mi-am dat seama… este vina lui D. Niculae, aaaa… si mai e unul… C. Schumacher, aaaa… si mai e unul… D. Pancu, aaaa… si mai e unul… D. Alexa, aaaa… si mai e unul… A. Iencsi, aaaa… si ce crezi, mai e unul… M. Iosif. ALOOO, cat de cat, astia au facut ceva pentru RAPID… VOI?!? Vina voastra cand este?! Sau e numai vina suporterilor si a fostilor RAPIDISTI? Ca mie imi da cu virgula. Ne cerem scuze daca va deranjeaza, dOMNILOR! TIC-TAC!!!”
CITEȘTE ȘI  "Rapid are maximum de puncte, dar nu e nici la jumătate din potențial"