NEWS ALERT | Care este situația COVID-19 de la FC Rapid 1923

Coronavirus COVID-19
Coronavirus COVID-19
După o perioadă dificilă, în care cazurile de COVID-19 au afectat FC Rapid 1923 în ultimele două partide, primim și vești bune. Toți cei testați în cursul zilei de 23 octombrie au primit rezultate negative. Astfel că Virgil Drăghia, Rareș Lazăr, Ștefan Pănoiu, cât și golgheterul Cătălin Hlistei, vor putea reveni la antrenamente. Ei vor avea drept de joc la partida cu CS Mioveni, de pe 29 octombrie.
De asemenea, și membrii staffului tehnic ce erau infectați cu noul coronavirus au primit același rezultat, negativ. Niciunul dintre aceștia nu a prezentat, în niciun moment, vreun simptom al infecției cu COVID-19, simțindu-se foarte bine pe toată această perioadă, anunță pagina de Facebook FC Rapid 1923.

Doar Ilie și Iencsi mai așteaptă rezultatele de la testul COVID-19

Singurii ce nu au scăpat încă de emoții sunt antrenorul principal Adrian Iencsi și mijlocașul Rareș Ilie, aceștia urmând a se retesta în cursul zilei de luni. Ștefan Pănoiu (18 ani) are șanse de a reveni pe teren chiar mai devreme. Acesta fiind convocat de către Mihai Iosif pentru partida din această după-amiază, dintre FC Rapid 1923 II și csa steaua. Meci ce va fi transmis, în direct, pe Rapid TV, de la ora 15:00. Rămâneți pe 1923.ro pentru a fi la curent cu deznodământul acestei partide.
CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 - Dunărea Călărași 4-1. Patru meciuri. Patru victorii. 13-3 golaveraj: Mihai Iosif