Rapid

Îi arde Angelescu la salarii? De bun simț ar fi să le refuze ei măcar pe câteva luni…

Progresul Spartac – FC Rapid 1923 3-2. Patronul giuleștenilor, Victor Angelescu, s-a declarat dezamăgit după eliminarea din Cupa României. Atitudinea jucătorilor l-a supărat pe Victor Angelescu, nu neapărat rezultatul meciului: „Am fost foarte dezamăgit după meciul de ieri, mai dezamăgit de joc, decât de rezultat. Nu aș pune acest eșec pe seama cazurilor de coronavirus, avem un lot numeros și am întâlnit o echipă dintr-un eșalon inferior.”

Victor Angelescu: „În România poate e mai bine să fie restanțe”

„Astăzi vom avea o ședință, vom analiza lucrurile și vom vedea ce măsuri putem lua. Cu Adrian Iencsi am vorbit puțin prin mesaje, știți care este situația lui, din cauza acestui virus. Nu cred că este o soluție să promovăm tineri de la Rapid II, aceștia evoluează deja în Liga 3. Poate că îi tratăm prea bine pe jucători, au totul plătit la zi.”

„În România poate e mai bine să fie restanțe, decât să fie salariile plătite la zi. Nu s-a pus problema ca Adrian Iencsi să plece de la echipă. Vom avea o ședință și vom vedea ce putem face. Asta este acum, trebuie să mergem înainte. Cred că putem să depășim acest moment dacă vom obține o victorie în meciul următor”, a spus Victor Angelescu, pentru Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.