Fan Zone

Alături de Alex Tătaru! Cum să te iei de ce făcea un copil de 12 ani?

Faptul că Alex Tătaru este, a priori, un portar slăbuț, fără prea mari perspective s-a văzut. Nu credem că ar suferi cineva dacă ar pleca de la club, realist vorbind. E mare și cam… atât. Deși, uneori, la portari, anii mai schimbă lucrurile. Altceva este improtant acum. După golul pe care nici Rică Răducanu dacă juca acum nu-l lua, de la amatorii de la Progresul Spartac, mulți l-au acuzat că e stelist pentru niște postări din… 2014! Păi, băieți, atunci avea 12 ani și plus că postările sale nu erau ca ale lui Ciuculescu, de exemplu. Care înjura Rapid când avea ocazia și acum a fost adus salvator. De Tătaru încă nu știm dacă e sută la sută portar de duzină, deși probabil că asta va fi, dar despre Fane deja e clar că mai mult de L3 n poate.

1923.ro v-a explicat că Centrul de Performanță Rapid e stelist

În fine, nu e asta problema, pentru că am scris de la inițierea parteneriatului cu Regal Sport, transformat în Centrul de Performanță Rapid, că juniorii s-au format pe o fundație sută la sută stelistă. Bine, unii vin după doi ani să arate că au descoperit apa caldă. Însă cui servește această atitudine? Dacă îl mătrășim acum pe Tătaru la ce ajută? E un jucător slab, dar după Drăghia e cam singura opțiune. Cât de utilă, am văzut. Însă nu credem că, totuși, Voicu sau Costin s-ar descurca mai bine în poartă. Crișan poate da. Mai slab decât în centrul defensivei nu poate fi. Pentru a ne arăta susținerea normală pentru un copil până la urmă, vă oferim un interviu pe care acesta l-a acordat pentru fanatik.ro în care a explicat situația.

Ce a spus Alex Tătaru legat de subiect

“Da, am văzut și eu imaginile.. nu pot decât să spun că acele imagini și postări sunt din 2014. Dar văzând galeria Rapidului de la primul meci nu ai cum să nu te atragă! Avem cei mai minunați suporteri din țară, asta se vede la fiecare meci când sunt alături de noi, în aceste vremuri online, dar ei ne sprijină necondiționat și noi trebuie să-i răsplătim cu victorii.”

„Suntem într-o perioada mai proastă dar cu siguranță vom trece peste asta așa cum am trecut mereu! Sunt la Rapid încerc să-mi fac treaba cât mai bine meci de meci, să ajut cu ce pot… Încă se vede lipsa de experiență în meciurile cheie, îmi pare rău că i-am dezamăgit în aceste două meciuri, sper să mai primesc șanse și să-mi pun în valoare adevăratele calități!”, a spus Tătaru.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.