Mașină de fotbal!? FC Rapid 1923 pare pe drumul bun!

Adi Iencsi FC Rapid 1923
Adi Iencsi FC Rapid 1923

Într-o conferință de presă dinaintea meciului cu CSM Slatina, Adrian Iencsi, antrenorul de la FC Rapid 1923, a spus că și-ar dori ca echipa să arate precum o mașină de fotbal. Având în vedere că după primele trei etape vișiniii au 9 puncte și golaveraj 8-2, noi spunem că treaba merge în direcția în care trebuie. Între timp, vă redăm, integral, declarațiile pe care Adi Iencsi le-a făcut.

Ce a declarat Adi Iencsi înainte de CSM Slatina – FC Rapid 1923

Şi eu mi-aş dori să avem o maşină de fotbal, să avem o constanţă, dar sunt evoluţii diferite. Nu e uşor într-un timp aşa scurt, fără meciuri de pregătire, ca echipa să aibă consolidate relaţii de joc. Depinde şi de adversar, poate interveni un anumit blocaj. Neavând meciuri de pregătire, consider aceste meciuri oficiale ca fiind de pregătire. După 6 luni se omogenizează un lot.”

„Eu trebuie să pregătesc echipa şi din punct de vedere al punctelor, pe care trebuie să le câştigăm. Pentru mine contează foarte mult entuziasmul grupului, forţa echipei. Aici e o reconstrucţie, o reformare a lotului şi e nevoie de timp. Ştiu că suporterii îşi doresc rezultate, şi eu îmi doresc la fel, a declarat Iencsi la conferința de presă, citat fiind de digisport.ro.

CITEȘTE ȘI  Grigore Sichitiu, cuvinte emoționante după numirea lui Daniel Niculae