Andrei Ciolacu chiar e leu! A făcut senzație pentru Craiova contra Ripensiei

Andrei Ciolacu Craiova

Andrei Ciolacu a jucat în România, Polonia, Singapore, Georgia, Italia, iar acum a revenit în țară. Cu toate că ar fi jucat la FC Rapid 1923 și în liga a 3-a, nimeni nu i-a propus ceva. Sigur, nu avea loc de titanii Matulevicius, Labeau sau Roskopf. Iată însă că FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, una care chiar pare pregătită pentru a face pasul către Liga 1, a văzut în Andrei om de bază pentru atacarea noului sezon. După ce a debutat în remiza 1-1 de pe terenul celor din Miercurea Ciuc, Ciolacu a făcut spectacol chiar pe propriul teren, în meciul cu Ripensia Timișoara.

Noi credem că Andrei Ciolacu poate da măcar 15 goluri în acest sezon

FC U Craiova a învins cu 4-1, iar atacantul crescut de Rapid a marcat de două ori! Interesant este că actualul club pare să-i priască de minune fotbalistului. „Leu” ca zodie, el joacă pentru Leii din Oltenia și în meciul cu bănățenii chiar a fost leu! Evident, nouă ne scapă de ce Andrei Ciolacu nu a ajuns la FC Rapid 1923. Mereu vom avea această dilemă. Nu avem însă cum să răspundem la ea… Alții ar trebui, dar adevărul e că se pricep la fotbal total opus de cum se laudă. Pentru că rezultatele se văd… În altă ordine de idei, FC U Craiova pare o pretendentă serioasă la promovare, așa că Cioli pare a fi în mediul care trebuie. Noi pariem pe 15 goluri!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Fotbal oriunde, oricând!

Reamintim că, după ce a reziliat contractul cu Tskhinvali, Andrei Ciolacu a îndeplinit pentru câteva săptămâni funcția de antrenor la grupa U15 de la FC Rapid 1923, până a plecat în Italia. Timp în care, mereu, a jucat fotbal oriunde a avut ocazia. Inclusiv la Victory Cup pentru 1923.ro la a cărei promovare a pus umărul din plin prin evoluții și goluri marcate. Experiența din Italia a fost scurtă, din cauza pandemiei. Acum însă, lucrurile arată nemaipomenit la Craiova. Baftă, Andrei!

CITEȘTE ȘI  Marius Șumudică a vorbit despre varianta de a veni antrenor la Rapid